A Fujitsu ETERNUS AF650 a kategória leggyorsabb tárolója

Kütyü Magazin - 2017. február 13.

Immár iparági benchmark-eredmények is igazolják, hogy a Fujitsu ETERNUS AF650 kategóriája leggyorsabb tárolója. Így a tavaly év végi bevezetése óta rendkívül népszerű középkategóriás tároló iparágvezető teljesítménye most már hivatalosan is elismerést nyert.

A Storage Performance Council SPC-1 tesztje a tárolóeszközök elismert független benchmarkjaként szolgál. A legújabb SPC-eredmények igazolják az ETERNUS AF650 modell teljesítményét. Bizonyítják, hogy az ETERNUS AF650 – teljes rendszerterhelés alatt is – a középkategória legreagálókészebb rendszere. A benchmark azt is megerősítette, hogy az ETERNUS all-flash rendszer új 0,40 USD/IOPS költségrekordot állított fel, és a másodpercenkénti be- és kimeneti műveletek számát (IOPS) tekintve is kiválóan teljesít. 

Most, hogy az ETERNUS AF650 ultragyors reagálókészségét az SPC-1 benchmark is bizonyította, cáfolhatatlan tény, hogy a Fujitsu középkategóriás all-flash rendszere kategóriáján felüli tárolóteljesítményt, automatikus QoS menedzsmentet és maximális rendszerkihasználtságot biztosít. Az ETERNUS AF650 nagy teljesítményű architektúrával, 99,999 százalékos rendelkezésre állással és katasztrófa utáni helyreállítási képességekkel rendelkezik. Ennélfogva tökéletes megoldás arra, hogy szűk keresztmetszetek nélkül, egyetlen tárolórendszerre lehessen vele konszolidálni a nagyméretű adatbázisok, üzletileg kritikus T1-alkalmazások és az üzleti analitikai rendszerek adatait. A szervezetek így kevesebb és kisebb méretű tárolóval érhetnek el nagyobb produktivitást. 

Az SPC-teszt lehetővé teszi a különböző tárolószállítók rendszerei által nyújtott teljesítmény összehasonlítását. A gyors reagálási képesség elengedhetetlen a fejlett virtualizációs, a nagy tranzakciós gyakoriságú online tranzakciófeldolgozási és a Big Data környezetek gördülékeny működéséhez. Az ETERNUS AF650 nemcsak a középkategóriás rendszerteljesítmény terén elégít ki minden követelményt, hanem több, nagyobb kapacitású SSD-meghajtóval is könnyen kiegészíthető a jövőbeni adatközponti kapacitásbővítéshez. 

Az SPC-1 benchmark IOPS, ár-teljesítmény arány ($/IOPS) és válaszidő szempontjából értékeli a tárolórendszereket.

Vissza