Szűrés

A(z) Fujitsu kulcsszót tartalmazó cikkek

A Fujitsu új tárolóval bővíti portfólióját

2024. március 11. -

A Fujitsu ETERNUS NU200 tároló új etalont teremt a belépő szintű adattárolás felső kategóriájában. A rivális rendszereknél nyolcszor gyorsabb, új, egységes platform alapkiépítése nagyvállalati szintű funkciókat is tartalmaz.

Tovább

A Fujitsu ETERNUS CS8000 tárolója kategóriájában a legnépszerűbb a hazai piacon

2024. február 1. -

A digitalizáció egyre gyorsuló üteme mellett mind több informatikai vezető látja be, hogy meglévő backup infrastruktúrája nem tud eleget tenni a folyamatosan változó adatközponti követelményeknek. A terabájtos és petabájtos nagyságrendű biztonsági mentéseket készítő vállalatok kezdik elérni kapacitásaik korlátait, miközben a feladat egyre több szakembert követel, az infrastruktúra költségei pedig az egekbe emelkednek.

Kulcsszavak: Fujitsu, tároló, hardver
Tovább

Új LIFEBOOK noteszgépekkel jelentkezik a Fujitsu

2023. május 22. -

A Fujitsu bemutatta a legújabb, 13. generációs Intel processzorok teljesítményét és kényelmét kiaknázó, új noteszgépeit. A modern üzleti felhasználóknak szánt eszközök kategóriavezető mobilitása és nagy teljesítménye fejlett biztonsági funkciókkal párosul. 

Tovább

Jön a még hatékonyabb ESPRIMO asztali PC-k új sorozata

2023. április 12. -

A Fujitsu bejelentette jól bővíthető, rugalmas ESPRIMO asztali modelljei továbbfejlesztését. A nagyobb műszaki teljesítményt és alacsonyabb TCO-t kínáló, új PC-sorozat a körkörös szemlélet magasabb szintjét képviseli. Az ESPRIMO termékcsalád Intel és AMD CPU lapkakészletekkel dolgozó, új tagjai jóval kevesebb energiát és nyersanyagot használnak, miközben élettartamuk hosszabb és újrahasznosíthatóságuk jobb a korábbi modellekénél.

Tovább