A Honor bemutatja a Honor 10-et, 2018 csúcsmodelljét

Kütyü Magazin - 2018. május 15.

A Honor ma mutatta be legújabb okostelefon csúcsmodelljét Londonban. A bemutató koncepciója a Beauty in AI (szépség a mesterséges intelligenciában) volt, és a készülék két úttörő, piacvezető technológiát hozott el a felhasználók számára.

Az első az AI 2.0 technológia, amit elsősorban a készülék duál-lencsés kamerájába építettek be. A másik a Honor 10 CMFdesign: 3D-s üveg hátlap egy lenyűgöző nano-méretű optikai borítással, ami 15 rétegű csillámló színből áll. A Honor 10 Magyarországon június közepétől lesz kapható, 149 990 forinttól.

George Zhao, a Honor vezérigazgatója szerint 2016 előtt a telefonokat három színben gyártották: fekete, fehér vagy arany. A Honor 2016-ban bevezette a Phantom Blue, 2017-ben pedig a Phantom Grey színeket, most pedig a különleges Aurorát, ami valódi áttörést jelent az okostelefonok világában. 

“Úgy véljük, a siker titka egyszerű: nagyon jó termékkel kell előállni! A Honornál nap mint nap ezen dolgozunk.” – mondta George Zhao. “De mi nem állunk meg ott, hogy csupán jó terméket készítünk. Egyfajta életmódot szeretnénk megalkotni a fiatalok számára világszerte. Meghallgatjuk őket, közösen ötletelünk és együtt drukkolunk nekik. A fiatalok inspirálnak bennünket.”

Innovatív készülékeivel és jól meghatározott piaci stratégiájával a Honor továbbra is piacvezető hazájában Kína első számú okostelefon e-márkájaként, és globálisan is gyorsan terjeszkedik. A márka indulása óta 100%-os növekedést ért el külföldön. Az Egyesült Királyságban a Honor View10 5 csillagos értékelést kapott a Stuff-tól, a Guardiantől, a T3-tól és a Recombu-tól is. Oroszországban már közel egy éve a harmadik helyen áll, fej-fej mellett a Samsunggal és az Apple-el. Indiában továbbra is a leggyorsabban növekvő okostelefon márkának számít és a top 5 márka egyike. 

A Honor 10 fő jellemzői

AI 2.0 Camera

24MP + 16MP hátsó kamera

A Honor 10 24MP+16MP dupla-lencsés AI kamera 500-nál is több helyzetet ismer fel valós időben, 22 kategóriában. Felismeri, ha például az ég, növények, emberek vagy akár egy vízesés van a háttérben, és azt is rögtön felismeri, hogy ezek hol helyezkednek el. Ezt a funkciót a piacon elsőként a Semantic Image Segmentation technológia támogatja, ami lehetővé teszi a Honor 10 számára, hogy egyszerre több tárgyat is felismerjen. Emiatt igazán egyedülálló a Honor 10: ezek a Honor 10 funkciók a háttérnek megfelelően állítják be a kamerát a fotózáskor, és emiatt minden egyes fotó olyan lesz, mintha profi fotós csinálta volna. 

24MP első kamera

Nem csak a hátsó kamera használ MI 2.0 technológiát, hanem a Honor 10 24MP-es első kamerája, az intelligens szelfikamera is. 3D-s arcfelismerővel működik, optimalizálja az arc részleteit és több, mint 100 pontot ismer fel az arcon pixel-szintű pontossággal. 

A Honor 10 első kamerája stúdióvilágítás- effektussal is rendelkezik. A fejlett és precíz arcfelismerő megfelelő bokeh-effektust biztosít, és az arc legfinomabb részleteit is megragadja, még egy csoport-szelfinél is.

Avantgarde dizájn

Aurora üveg, ragyogás minden szögből

A folyamat, amíg eljutottunk a Honor 10 minimalista külsejéhez, nem volt egyszerű: világszínvonalú gyártási technológiákra és kifonomult mérnöki munkára volt szükség. A Honor 10 üveg hátlapja 15 réteg 3D-s üvegből készült, amitől színesen csillog minden szögből nézve, természetes fényben és árnyékban is. 

A sikkes és stílusos színeket a Paris Aesthetics Center fejlesztette ki

A művészettörténetből és a digitális világból nyerve inspirációt a Honor 10 a vásárlók számára a színek lenyűgöző kombinációját nyújtja. Ezt a két ikonikus és úttörő színt, a Phantom Blue-t és a Phantom Green-t a Paris Aesthetics Center-ben alkották meg, ahol a Honor mérnökeinek és dizájnereinek a kreativitása és lelkesedése szabad utat kaphatott. 

Divatos karakter: Honor FullView és ultrahangos ujjlenyomat-olvasó az üveg alatt

A Honor 10-ben az iparágban elsőként elöl, az üveg alatt található az ultrahangos ujjlenyomat-olvasó, a kijelző pedig 14,8 centis FullView FHD+ 19:9 képarányú, 86%-os kijelző-telefon aránnyal. 

Felsőkategóriás, meghitt élmény

A Honor 10 függetlenül beépített NPU processzorral működik. A 4GB RAM és a 64GB/128GB tárhely megfelelő mennyiségű helyet biztosít, hogy az összes megörökített izgalmas pillanatot tárolhassuk. A Honor 10 3,400 mAh akkumulátora Honor Super Charge 5V/4.5A technológiával is fel van szerelve, és akár 25 perc alatt feltölthető 50%-ra. 

A Honor 10 a legújabb EMUI 8.1-re alapul, ami fejlődést jelent a szoftver funkciókban és képességekben, valamint EasyTalk nevű funkcióval is rendelkezik, ami segít lecsökkenteni a háttérzajt szeles időben, a suttogást pedig felerősíti. 

Vissza