5 év kiterjesztett garancia Panasonic televíziókra

Kütyü Magazin - 2018. november 6.

A Panasonic más termékkategóriákban sikeresen alkalmazott akcióját most újra bevezeti televíziókészülékekre is. Az ajánlat új készülék vásárlása estén érvényes, de nem automatikus, hanem regisztrációhoz kötött.

Hollywood saját otthonában - Panasonic TX-55FX780E 

A kiterjesztett garancia akció számos modellre, közöttük az igen népszerű 55FX780-ra is érvényes. Az új FX780 üvegkerete a „semmiből” káprázatosan előtűnő, gyönyörű képeket jelenít meg. Elegánsan minimalista külleme bármely szobában nagyszerűen mutat. Mivel megszűnik a képek mögött álló „technológiai” érzület, a néző még könnyebben elmélyülhet a látványvilágban.

A Panasonic 4K Pro technológiája segítségével a képek pontosan úgy jelennek meg, ahogyan az alkotók szánták. A széles színspektrumú tévék a legtöbb LDC TV-től eltérően olyan finom és természetesen árnyalt színpalettát nyújtanak, amely minden jelenetben hűen visszaadja a színeket. 

Kiterjesztett garancia

A kiterjesztett garancia akció 2018. november 2-től december 31-ig tart. A részvételhez az ebben az időszakban vásárolt televíziókat a vásárlástól számított 30 napon belül regisztrálni kell a www.panasonic5y.com weboldalon. Ezzel az egyszerű lépéssel érvényesíthető az 5 évre kiterjesztett garancia.

Az ajánlat a Panasonic közel negyven televíziómodelljére érvényes. A készülékek pontos listája, valamint a kampánnyal kapcsolatos további információk az akció weboldalán találhatók: www.panasonic5y.com        

Vissza