Virtuális utazás a KLM segítségével

Kütyü Magazin - 2018. november 22.

Mindig is vágyott arra, hogy otthonában, a fotelben ülve utazhasson el messzi, egzotikus tájakra? A KLM iFly virtuális valóság programjával ez többé nem álom, hiszen ki sem kell tennünk a lábunkat a lakásból ahhoz, hogy egy majdnem élethű utazási élménnyel legyünk gazdagabbak! 

Az iFly VR 360 fokban rögzíti a világ legszebb helyeit, amelyeket a híres "Fearless Chef" Kiran Jethwa mutat be az érdeklődőknek. A háromrészes sorozat első részében Jethwa a thai dzsungelbe vezeti el a nézőket, ahol a világ leginkább figyelemre méltó kávébabját keresi.

„Az új alkalmazásával a KLM arra szeretné ösztönözni az embereket a legmodernebb technológiák segítségével, hogy felfedezzék a világot. A digitális iFly magazinunk emberek millióit éri el” – mondta Boet Kreiken, a KLM vásárlói élményért felelős elnökhelyettese.

Az első epizódban a nézők megismerhetik egy speciális, elefántok segítségével készülő kávé elkészítését a kávébab szüretelésétől kezdve – a VR élménynek köszönhetően a nézők úgy érezhetik, hogy szinte szemtől szemben állnak ezekkel a hatalmas állatokkal.

Az iFly VR élményét VR szemüvegen keresztül, tableten és telefonon is átélhetik azok, akik szívesen eveznének át folyókat, ünnepelnének az adott helyszín lakosaival, napoznának a tengerpartokon vagy simogatnának elefántokat.

A KLM következő iFly VR élménye Hawaii-ra viszi majd az érdeklődőket.

Vissza