Egy, ami mindent visz

Kütyü Magazin - 2019. március 21.

Te is sokszor szembesültél már azzal, hogy nincs elég port a laptopodon? Gyakran okozhat gondot munka közben, ha az egered mellett egy monitort is csatlakoztatnál a gépedre. Ha pedig még egy pendrive-ot vagy egy kártyaolvasót is használnál, még nagyobb fejtörést okozhat, hogy épp mit húzz ki. Az ilyen helyzetekre nyújt praktikus megoldást a Kingston Nucleum USB-C elosztó, amellyel egyszerre hét kiegészítő eszközt is csatlakoztathatsz újabb típusú MacBookodhoz* , így hatékonyabban dolgozhatsz és kimaxolhatod kreativitásodat.

Ha tartalomgyártó – például vlogger, Instagrammer, fotós vagy grafikus – vagy, garantáltan imádni fogod ezt a többfunkciós eszközt, amelynek beépített SD és a microSDkártya-olvasójával egyszerűen és gyorsan letöltheted a forgatásokon vagy a fotózásokon készített felvételeidet. Ráadásul a Nucleum kicsi és könnyű, elfér a zsebedben is, így bárhová magaddal viheted. 

 

A Nucleum 7 slotja:

  • 4K HDMI kimenet: a HDMI porttal 4K UHD vagy Full HD 1080p felbontású monitorra és kivetítőre is rákötheted gépedet.
  • USB-A portok: a két darab USB-A portot használhatod külső egérhez, billentyűzethez vagy merevlemezhez, de iPhone-odat1 és Bluetooth fejhallgatódat is töltheted rajtuk keresztül.
  • USB-C portok: a két extra USB-C csatlakozó bármihez jól jön, ha nincs elég kimenet a laptopodon.
  • Kártyaolvasók: töltsd fel és szerkeszd felvételeidet akár már helyben az SD és microSD-kártyahelyekkel!

A Kingston Nucleumot bruttó 15 990 forintért tudod beszerezni az edigital.hu-n. 

________

* A MacBook és az iPhone az Apple Inc. bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban.

Vissza