Összefog a Razer és a Dota 2-es Alliance csapata

Kütyü Magazin - 2019. március 31.

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája, és az Alliance, a világ egyik élvonalbeli esport szervezete, a mai napon egy új stratégiai partnerséget jelentett be. A hosszú távú partnerség keretében a Team Razer és az Alliance a jövőben minden olyan versenyszámban együttműködik, amelyben csapataik ringbe szállnak.

Az Alliance eredetileg 2013 áprilisában, a Razerrel közösen került megalapításra a skandináv és európai esportok népszerűsítésének és támogatásának a céljával, hogy lehetővé tegye a régió kiemelten tehetséges játékosainak „ragyogását” a nemzetközi porondon is. Azóta az Alliance tekintélyes globális rajongótáborra tett szert, jelenlegi és múltbéli soraiban pedig olyan figyelemre méltó játékosok is megfordultak, mint például AdmiralBulldog, a Twitch legnagyobb Dota 2 streamere, és Armada, akit sokan minden idők egyik legjobb Super Smash Bros játékosnak tartanak.

Az új, kétéves partnerség részeként az Alliance-játékosok a legújabb Razer játék-perifériákat fogják használni, beleértve a BlackWidow billentyűzeteket, a DeathAdder Elite és Naga Trinity egereket, valamint a Kraken Tournament Edition fejhallgatókat. Az Alliance 2013-ban került a figyelem középpontjába, amikor Jonathan „Loda” Berg által vezetett Dota 2 csapata megnyerte a The International bajnokságot. Azóta a szervezet teljes mértékben a játékosainak tulajdonában van, és tovább gyarapítja Dota 2-es örökségét.

”A Razer 2013-ban azért segített az Alliance létrehozásában, mert egy olyan esport csapatot láttunk bennük, akik ugyanazt az értékrendet képviselik, amelyet mi is vallunk.” - nyilatkozta Min-Liang Tan, a Razer társalapítója és vezérigazgatója. „Az Alliance azóta is a csapatmunka, a sportszerűség, és az elkötelezettség szellemében építette szervezetét és közösségét, hatalmas sikeretek aratva. Büszke vagyok, hogy ismét az Alliance partnerei lehetünk, és arra, hogy a Team Razer támogatásával az Alliance az idei évben olyan kiváló játékosokkal állhat a rajtvonalhoz, akik óriási hatással lesznek az esports mezőnyre.”

A Team Razerrel együttműködve az Alliance fontos szerepet játszik majd az új Razer termékek fejlesztése és tesztelése során. A Razer a játékosokat is nagymértékben bevonó, kiterjedt kutatási és fejlesztési programja lehetővé teszi a Team Razer tagjai számára, hogy hozzáférhessenek a termékek korai változataihoz, visszajelzéseiket pedig figyelembe vegyük a termékek végső változatainak kialakítása során, hogy azok minden játékos előnyére váljanak.

"Nagyon izgatott vagyok ma, hogy a következő két évre a Razert az egyik fő partnerünkként üdvözölhetem." - nyilatkozta Jonathan "Loda" Berg, az Alliance vezérigazgatója. "Amikor először kezdtem el versenyezni az Alliance színeiben, a Razer volt az egyik első partner, aki mellénk állt és támogatott minket. 2013-ban, amikor megnyertük az Aegist a The International versenyen, a Razerrel győztünk. A Razer nagy teljesítményű esport perifériáival felszerelkezve játékosaink és feltörekvő tehetségeink most már egészen biztosan készen állnak az összes megmérettetésre és versenyre. A Razer egy igazi úttörő az esportokban, hiszen itt játékosok készítenek a játékosok számára termékeket - és egy, a játékosok tulajdonában lévő szervezetként már alig várjuk, hogy közösen folytassuk a jövőbeli esport szupersztárok kinevelését."

A Team Razer és az Alliance partnersége a szervezet meglévő értékeire épül - az elkötelezettségre, a csapatmunkára, és a közösségre - minden esport versenyzőt segítve abban, hogy a sikerek új magaslatait érhessék el saját maguk, valamint az Alliance számára, az első cél pedig egy megismételt győzelem a következő The International versenyen.

Vissza