Az új AOC monitor összekapcsolja a játékosokat a játékkal

Kütyü Magazin - 2019. március 31.

A képernyő-specialista AOC bemutatja az AGON AG272FCX6 modellt, az ívelt, 68,6 cm (27”) képátlójú Full HD AG272FCX gaming monitor frissített változatát. Az újabb AG272FCX6 modell frissítési rátája elődje 144 Hz-es sebességéről 165 Hz-re emelkedett és árcéduláján is megfizethetőbb árat találhatunk.

Mivel a monitor MVA panelje gyors, 1 ms MPRT válaszidővel, 3000:1 kontraszt aránnyal, valamint 178°/178° betekintési szögekkel rendelkezik, a gamereknek nem kell kompromisszumot kötniük a gyors panel és a kiemelkedő képminőség között.  A vonzó formatervezésű és a hátoldalán személyre szabható RGB fényekkel rendelkező AG272FCX6 kis helyet foglal el az asztalon, állítható magasságú ergonomikus lábazattal, valamint a megszakítástól mentes többmonitoros elrendezések érdekében minimális szélességű kávával rendelkezik. Az AMD FreeSync támogatás gyakorlatilag kiiktatja a kép szakadozását és akadozását, zökkenőmentes játékélményt biztosítva ezáltal, továbbá fokozza a monitor gyors panelje és 1800R görbülete által létrehozott immerziót és az „összekapcsoltság érzését“.

A 165 Hz frissítési ráta, az 1800R görbület és a 1 ms MPRT  segítségével eggyé válhat a játékkal: AOC AG272FCX6

 

Készen áll a csúcssebességre

Az AOC AGON AG272FCX6 az immerzív játékélmény egy teljesen új szintjét kínálja, különösen a MMORPG, az akció és verseny, vagy a Sim játékok rajongói számára. A 27 hüvelykes MVA panel olyan kifinomult 1800R görbülettel rendelkezik, amely közelebb hozza a játékosokat a történésekhez. Az AG272FCX6 panelje 165 Hz-es frissítési rátára képes és az AMD FreeSync funkcióval használva a monitor összehangolja képfrissítési sebességét a GPU másodpercenkénti képváltásával, így a játék során kiküszöböli a kép szakadozását. A nagyon alacsony input lag révén a játékosok bármilyen észlelhető késés nélküli azonnali vizuális visszajelzést kapnak. A valódi Full HD felbontással a játékosok a lehető legtöbbet hozhatják ki a gyors frissítési rátából. A 165 Hz-es frissítés és az 1 ms-os válaszidő érzékelhetően csökkentik a mozgási elmosódás hatását, a mozgások természetesebbek lesznek, az élek tisztábban jelennek meg és gyakorlatilag megszűnik a játék akadozása. Az MVA panel 3000:1 kontrasztaránya mély feketéivel, élénk színeivel és az sRGB színspektrum 100%-os lefedésével ejti ámulatba nézőjét.

Ízlésnek megfelelően személyre szabható

Mivel az AG272FCX6 modell olyan játékosokat céloz meg akik szeretik különféle méretű és alakú egyedi PC házakkal, valamint RGB-színű perifériákkal személyre szabni harci állomásaikat, a monitor a hátoldalán piros, zöld és kék LED égőkkel rendelkezik, amelyek szárny alakban, három intenzitási szinttel emelik ki a modell formáját. A személyre szabhatóság a teljesen ergonomikus lábazattal folytatódik, amely a döntési és elforgatási lehetőség mellett 110 mm magasságállítást is kínál. A QuickSwitch vezetékes vezérlővel, a képernyő alján lévő 5-utas botkormány használatával az OSD-vel való vacakolás nélkül gyorsan hozzá lehet férni az AOC játék módokhoz (FPS, Verseny, RTS, és három személyre szabható előbeállítás). A lábazatba beépített hordozófogantyú és a kábelrendező lehetővé teszi az egyszerű szállítást és összegubancolódott kábelek nélküli letisztult asztali megjelenést.

Játékkomfort

Az AG272FCX6 modell AOC Shadow Control funkciójának használatával a játékosok kiemelhetik az árnyékosabb sötét területeket, így a kép egyéb részeinek módosítása nélkül jobban láthatják a részleteket, vagy akár sötétebbé is tehetik ezeket a területeket. Az AOC villódzást kiküszöbölő Flicker-Free technológiája és a kék fényt kiszűrő Low Blue Light módja lehetővé teszi a játékosok számára, hogy akár hosszú órákon át is szemfáradás vagy kellemetlen szemfájás nélkül játsszanak. Az AG272FCX6 2x HDMI portja, 1x DisplayPort és 1x VGA bemenete és 2x USB 3.0 portja lehetővé teszi több forrás csatlakoztatását is. A hangjel kivezethető az AG272FCX6 sztereó hangszóróin (2 x 3W), vagy a hátoldali vonalkimeneten / fejhallgató csatlakozáson át is.

Az AOC AGON AG272FCX6 2019 áprilisától lesz megvásárolható a szaküzletekben 349 € ajánlott fogyasztói áron.

Műszaki adatok: https://aoc.utomopim.com/public/export/leaflet/en_GB/1093/AG272FCX6.pdf

Vissza