Philips monitorok karácsonyra

Kütyü Magazin - 2018. november 26.

Közeleg a karácsony, ami a legjobb időszak arra hogy megajándékozzuk barátainkat és családunkat. Az MMD vezető technológiai vállalat és a Philips monitors márka licenc partnere játékosoknak, otthoni és munkahelyi felhasználóknak egyaránt érdekes és innovatív képernyőket kínál. Tökéletes ajándék mindenkinek, függetlenül attól hogy professzionális felhasználó, vagy sem.

Lépjen be a gaming energikus világába a Philips Momentum terméksorozattal

A legimmerzívebb élményt a Philips Momentum terméksorozat forradalmian új 436M6VBPAB modellje nyújtja, amelyet konzolos játékokhoz került megtervezésre. A 436M6VBPAB modell 4K UHD felbontása egy hatalmas, 43 hüvelykes VA panelen jelenik meg, amely 1000 cd/m² maximális fényerőre képes, 100 % BT.709 és 97,6 % DCI-P3 lefedettsége ultra széles színtartományt biztosít, míg 8 bit +2 bit FRC (képkocka sebesség vezérlés) színmélysége 1,07 milliárd szín megjelenítéséről gondoskodik. 

A 436M6 ajánlott kiskereskedelmi ára: 799,00 EUR 

 

Ideális ajándék a fényképezés szerelmeseinek

Lehet a fényképezés akár hivatás, szenvedély, hobbi, vagy mindhárom, a Philips monitorok mindent megadnak ahhoz, hogy Ön a legtöbbet hozza ki képeiből. A Philips 4K felbontású 272P7 és 328P6VJEB/00 modellek mindennel rendelkeznek, amire a precíz, pontos és valósághű színekkel rendelkező munkához egy mai fényképésznek szüksége van. Mindkét monitor Ultra Clear 4K felbontással rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználó mind a nagy képet, mint a részleteket lássa. A 272P7 egy olyan nagyteljesítményű 27 hüvelykes panelen alapul, amely ragyogó színeket, precíz részleteket és továbbfejlesztett élességű képeket jelenít meg, míg a 328P6VJEB/00 modell egy UltraWide-Color technológiával rendelkező 32 hüvelykes Ultra HD képernyő, amely szélesebb színspektrumot, élénkebb és természetesebb képeket biztosít. 

A 272P7 ajánlott kiskereskedelmi ára: 469,00 EUR

A 328P6 ajánlott kiskereskedelmi ára: 509,00 EUR

 

Szín, stílus, dizájn az Ön otthonában

A Philips 278E9 egy olyan ívelt, 27 hüvelykes, keskeny kávájú Ultra-Wide Color Full HD képernyő, amely valósághű képeket, extra-széles látószöget, valamint stílusos dizájnt és kiváló minőségű képvisszaadási teljesítményt biztosít. A Philips 278E9 vékonyabb és elegánsabb mint valaha. A prémium kialakítás három oldalon ultravékony kávával rendelkezik, amely zökkenőmentes, tökéletes megjelenítést biztosít, minimális zavaró tényezőkkel és maximális megjelenítési felülettel. Ívelt VA kijelzője még inkább magával ragadó felhasználói élményt nyújt kevesebb torzítással. A képszerkesztés, a böngészés, a filmnézés és a grafikusi munka így még inverzívebb lesz. Nagy fényerejű 27 hüvelykes Ultra Wide-Color LCD kijelzővel van felszerelve. Az élethű képek megjelenítése érdekében a továbbfejlesztett Full HD 1920 x 1080 (16:9) felbontás kiváló, részletes képminőséget tesz lehetővé extra fényerővel, erőteljes kontraszttal és valósághű színekkel.

A 278E9 ajánlott kiskereskedelmi ára: 229,00 EUR

 

A megfelelő méretű monitor otthoni környezetbe

A 27 hüvelykes kijelző a nézői élményt még valósághűbbé teszi köszönhetően az ívelt kialakításnak, valamint a szélesebb színspektrumot és pontos szín-reprodukciót biztosító Ultra-Wide Color technológiának. A Full HD felbontással és a legújabb Ultra Wide-Color technológiával rendelkező kijelző által nyújtott vizuális élmény kimagasló, a monitor egyike a a piacon kapható egyik legszélesebb színtartománnynal rendelkező kijelzőknek. Ez számos feladathoz hasznos: Az Ultra Wide-Color adta pontos reprodukció révén az online vásárlók például a megrendelt termékek valódi színét látják – legyen szó akár autóról, új konyháról vagy ruhákról. Videófelvételek esetén az Ultra Wide-Color biztosítja, hogy pontosan az látszódjon a monitoron, ami felvételre kerül. A fényképészek és videókészítők megbízhatnak a pontos színvisszadásban, a filmnézők pedig pontosan azt látják, amit a rendező elképzelt. 

A 278E8 ajánlott kiskereskedelmi ára: 279,00 EUR

Vissza