Hamarosan lehull a lepel a HONOR legújabb csúcskészülékeiről

Kütyü Magazin - 2019. május 11.

A Honor hamarosan bemutatja a világ első Dinamikus- Holografikus okostelefon dizájnját a Honor 20 Szériával. Az új széria hatalmas mérföldkő a Honor életében, hiszen a márka először mutat be az „N” * sorozat részeként egyszerre több terméket. A május 21-i nemzetközi premieren Londonban olyan új készülékeket ismerhetünk meg, amelyek az egyedi kialakításuk mellett professzionális kamera élményt nyújtanak.

Új Dinamikus- Holografikus dizájn

A Honor mindig is törekedett arra, hogy egyedi hátlapjaival, anyaghasználatával, színeivel kitűnjön a többi márka közül, kombinálva a funkcionalitást a divattal és a dizájnnal. A többdimenziós, Dinamikus- Holografikus üveghátlappal új fejezetet nyit a Honor a dizájn történetében.

A Dinamikus- Holografikus üveghátlap egy kétlépcsős eljárással készül, melyet a Honor az iparág első tripla- 3D háló technológiája tett lehetővé. Az alsó réteget egy speciális technikával állítják elő, több millió beágyazott miniatűr prizmával, amelyek a gyémántokra hasonlítanak. A leagalsó réteg felett egy üvegréteg és az adott színbevonat kombinációja helyezkedik el. A rétegek együttesen, valamint a fény áttűnése az egyes rétegekben és a prizmákon keresztül optikai mélységet láttat.

Mindig jobbat, mindig szebbet

A Honor elkötelezett abban, hogy úttörő technológiákat nyújtson a felhasználóknak a legújabb készülékei által. Ez a törekvés a dizájn fejlesztésére különösen igaz, kezdve a Honor 8 2.5D üveghátlapjával, a Honor 9 dinamikus 3D íves kialakításán és a Honor 10 Auróra dizájnján át a Dinamikus-Holografikus hátlapig.

A Honor 20 széria a forradalmian új hátlap mellett 6,26 hüvelykes, 91,6% -os képarányú kijelzővel büszkélkedhet. A 4,5 mm átmérőjű kijelzőbe épített kamera pedig maximális képernyőélményt nyújt kompromisszumok nélkül.

Az elődeitől eltérően az ujjlenyomat-olvasó a készülék keretének jobb oldalára kerül, így illeszkedve a készülék természetes fogásához. Ezzel a megoldással még kényelmesebbé válik a képernyőfeloldás és az ujjlenyomat-olvasó nem foglal helyet az előlapon sem.

A hátlapi kamera lencsék aszimmetrikus „L-alakú” elhelyezése javítja a HONOR 20 széria felszereltségét, mert nagyobb méretű akkumulátort tesz lehetővé, miközben megtartja a Dinamikus- Holografikus üveghátlap esztétikáját.

Május 21-én minden további részlet kiderül. #CaptureWonder

_____________

*N, mint number. Ide tartoznak a Honor 6, 7, 8, 9, 10 modellek.

Kulcsszavak: okostelefon, Honor
Vissza