Új készülékkel erősít a HONOR a belépő kategóriában

Kütyü Magazin - 2019. június 19.

A Honor bejelentette legújabb készülékét, a Honor 8S okostelefont. A Honor duál simes újdonsága 5,71 hüvelykes kijelzővel és cseppalakú szenzorszigettel bír, de a készülék nemcsak ennek a megoldásnak, hanem a kettős textúrájú dizájnnak is köszönheti elragadó külsejét. A kompakt készüléktest 13 MP-es széleslátószögű kamerát, valamint nagy teljesítményű akkumulátort rejt, minőségi felhasználói élményt nyújtva már a belépő kategóriában is. A készülék már elérhető Magyarországon is a Telenor kínálatában. 

Méretes, ám szemkímélő kijelző

Az 5,71 hüvelykes 19:9 FullView kijelző a cseppalakú szenzorszigetnek és a keskeny kávának köszönhetően az előlap 84,6%-át teszi ki. A készülék TÜV Rheinland tanúsítvánnyal rendelkezik, azaz az alacsony kékfény-kibocsátásnak köszönhetően hosszú használat során is kíméli a szemet. A könnyen beállítható gesztusvezérlés pedig kényelmessé teszi az egykezes használatot.

Cseppalakú dizájn és kettős textúrájú készülékház

A csepp alakú FullView kijelző mindösszesen 3,5 mm-es szenzorszigetén helyezkedik el az előlapi kamera, valamint a fény- és a közelségérzékelő szenzorok. Az előlapi kamera az arcfelismerés során 1024 egyedi arcjellemzőt azonosít mindössze 1,5 másodperc alatt még gyenge fényviszonyok között is. A Honor 8S kifinomult eleganciájával és kettős textúrájú hátlapjával válik igazán különlegessé.

13 MP-es széleslátószögű hátlapi és 5 MP-es előlapi kamera

A 13 MP-es f/1,8-as rekesznyílású hátlapi kamerával káprázatos éjszakai fotók készíthetők, mindemellett pedig a professzionális bokeh effektusoknak köszönhetően kiváló minőségű és tiszta képeket kapunk. A tündöklő szelfiket az 5 MP-es intelligens szépítő funkciókkal rendelkező előlapi kamera biztosítja bármely pillanatban.

EMUI 9.0 a legújabb Android 9-re szabva

A Honor 8S EMUI 9.0 operációs rendszere a legújabb Android 9 verzióra épül. A háttéralkalmazások kezeléséért felelős algoritmusok működését mesterséges intelligencia támogatja, így hosszú használat során is kiegyensúlyozott és gyors felhasználói élményt biztosít.

Egész napos használat

A négymagos, 2 GHz-re skálázott MT6761-es processzor erős funkcionalitást, a 12 nm-es gyártástechnológia csúcsminőségű feldolgozást biztosít különlegesen energiatakarékos teljesítmény mellett. A beépített 3.020 mAh-s akkumulátor, a 12 nm-es energiahatékony processzor és az EMUI intelligens energiatakarékos funkciói együtt gondoskodnak arról, hogy a Honor 8S mindössze egyetlen töltéssel is akár egész napos használatot biztosítson.

A két SIM-kártya és MicroSD kártya egyidejű használatát lehetővé tévő kialakítás mindkét SIM-en támogatja a VoLTE HD hívásokat, miközben a MicroSD kártya is használatban lehet.

Elérhetőség

A Honor 8S okostelefon kék színben már elérető a Telenornál  0 Ft-ért a Telenor Blue M csomagban, hűség nélkül kártyával pedig 39 990 Ft-ért vásárolható meg a szolgáltatónál.

Vissza