Okosabb edzéssel a győzelemért

Kütyü Magazin - 2020. február 24.

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a mai napon egy új partnerségi együttműködést jelentett be a Team Razer - a Razer házon belüli esportszervezete - és az x-kom AGO között, amely Lengyelország egyik vezető esport csapata. Az együttműködési partnerség keretében a Team Razer a játékosokat a Razer esport-minősítésű perifériáival látja el, valamint támogatja az x-kom AGO-t a 2020-as szezonbeli tevékenységeiben.

Az egyre kompetitívebbé váló, gyorsan növekvő esport-mezőnyben a teljes szezon múlhat az egyes játékosok teljesítményén. A csúcsteljesítmény elérése érdekében a játékosoknak nem csak a játékban kell hatékonyan edzeniük, de a környezetüket is optimalizálniuk kell, miközben arra is ügyelniük kell, hogy az általuk használt felszerelés ne váljon gátló tényezővé. Mind a Team Razer, mind az x-kom AGO ezt a nézetet vallja, így ez a partnerség egyik fő mozgatórugója is egyben.

A 2012-ben létrehozott Team Razer a Razer esport márkája, amely ernyőszervezetként egyesíti a támogatott csapatokat és játékosokat, akik számos előnyét élvezik annak, hogy egy tapasztalt, megalapozott, esport-központú társaság részei. Az x-kom AGO progresszív új edzési rendszere felkeltette a Team Razer érdeklődését is, így a partneri együttműködés azzal a céllal jött létre, hogy az x-kom AGO játékosoknak hozzáférést biztosítson a piac legjobb perifériáihoz, lehetővé téve számukra, hogy továbbfejlesszék edzési programjukat.

Edzés technológiával

Kétéves, jelentős világbajnokságokon szerzett versenytapasztalataira támaszkodva az x-kom AGO 2020-ban forradalmasítja az esport edzések megközelítését. A hagyományos sportedzés és fejlesztés példáját követve a játékosokat, az edzőket és a menedzsereket különféle mutatók segítségével követik nyomon, és a hordható szenzortechnológia, egyedi szoftverek és mesterséges intelligencia implementációja révén emelik ki a fejlesztésre szoruló kulcsfontosságú területeket. Ez az esportokon belüli innovatív elképzelés tükrözi a világszínvonalú sportszervezetek - a futballtól és a kerékpározástól a gimnasztikáig és az atlétikáig terjedő - megközelítését.

 

A partnerség részeként az x-kom AGO játékosai a Razer perifériáit fogják használni minden edzésükön és versenyükön. A Razer gamerperiféria-csomagjai már elküldésre kerültek a játékosok részére, hogy azok kiválasszák az igényeiknek legjobban megfelelő perifériákat, lehetővé téve minden játékos számára, hogy a Razer lenyűgöző eszközválasztékából egy egyedi, esport-minősítésű gamer felszereléscsomagot állítsanak össze.

"Itt a Razernél az innováció az egyik alapvető értékünk és egy olyan gondolkodásmód, amelyben osztozunk az x-kom AGO-val." - nyilatkozta Yann Salsedo, a Razer Esports (EMEA) vezetője. „Büszkék és izgatottak vagyunk, hogy egy olyan csapattal dolgozhatunk együtt, amely kreatív módokat talál arra, hogy megírja története következő fejezeteit. A partnerség eredményeképpen egyesíthetjük közös tudásunkat, hogy egy elképesztő világraszóló utazásra vigyük a lengyel esportokat.”

A nagy teljesítményű esport felszerelések következő generációjának fejlesztése

Az x-kom AGO a Team Razer neves esport-csapatainak kötelékéhez csatlakozik, amelybe többek között olyan, az esportokat a legmagasabb szinten űző csapatok tartoznak, mint a legutóbbi ESL One: New York 2019 bajnok Evil Geniuses, vagy a német Mousesports esportklub.

Amellett, hogy a legfrissebb perifériákat biztosítja a csapatok és a játékosok számára, a Team Razer az új Razer termékek kifejlesztésében is fontos szerepet játszik azáltal, hogy a játékosokkal együttműködik a termékek tervezésben, a terméktulajdonságok meghatározásában, és a tesztelésben, valamint visszajelzést biztosít a kutatási és fejlesztési csapatok számára, segítve a piacvezető, nagy teljesítményű perifériák létrehozását, amelyekről a cég ismert.

„Nagyon örülök annak, hogy az x-kom AGO a Razer márka nagykövete lett a régióban.” - nyilatkozta Jakub Szumielewicz, az x-kom AGO elnöke. "A Razer munkatársainak személyre szabott hozzáállása, valamint a márka központjának megértése a szisztematikus kompetenciafejlesztési filozófiánk iránt volt az, ami egyértelműen meggyőzött bennünket arról, hogy kapcsolatot létesítsünk ezzel a partnerrel." 

Vissza