Tovább dübörög a ritmus a Sonyval

Kütyü Magazin - 2020. április 23.

A Sony bemutatta két új zajszűrős fejhallgatóját, a WF-XB700-at, és a WH-CH710N-t, amelyek a vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően tökéletes választás a sokat utazóknak.

“Büszkén mutatjuk be a Sony legújabb innovációját, melyet a vásárlói visszajelzések alapján alkottunk meg” – mondta Mike Fasulo, az észak-amerikai Sony Electronics elnöke, és ügyvezető igazgatója. “Ezek az új modellek több lehetőséget adnak a felhasználóknak arra, hogy megismerjék a Sony EXTRA BASS technológiáját, és a piacvezető zajszűrő technológiát.” 

Élvezd az ütős hangzást a WF-XB700 EXTRA BASS hatásával

Az XB700 fejhallgató a Sony EXTRA BASS technológiájának segítségével precíz, lendületes ritmust alkot, mely minden számot feldob, és a hang tisztaságát megtartva mérhetetlenül gazdag, teljeskörű hangzásélményt biztosít.

 

A BLUETOOTH technológiának köszönhetően nincs szükség vezetékes kapcsolatra, ami könnyebb felhasználást eredményez, az ergonomikus Tri-hold kialakításnak köszönhetően pedig kényelmesen illeszkedik a fülbe. 

A praktikus töltőtoknak köszönhetően a felhasználók akár 18 órán át élvezhetik kedvenc zenéiket*, amivel csupán 10 perc töltési idő 60 percnyi zenelejátszást biztosít. Mindezen felül az IPX4 szabvány szerinti vízállóság**  védelmet nyújt a fröccsenések és az izzadtság ellen, így a vásárlók az esőben, vagy az edzőteremben is biztonságosan használhatják a fejhallgatót.  

 

Zárd ki a világot a WH-CH710N-nel

Hallgass több zenét és kevesebb háttérzajt a WH-CH710N zajszűrős fejhallgatókkal! Akár a repülőn egy hosszú úton, vagy valamelyik tömegközlekedési eszközön munkába menet, a mesterséges intelligencia által vezérelt zajszűrő funkció (AINC) folyamatosan elemzi a felhasználót körülvevő környezet, a hangok összetételét, és automatikusan kiválasztja az adott környezetnek leginkább megfelelő és leghatékonyabb zajszűrési módot. Ezen felül a dupla mikrofonok kétirányban működnek, vagyis a WH-CH710N fejhallgatók több külső hangot nyelnek el, mint valaha.

 

A Near Field Communication (NFC) csupán egy érintéssel lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy zenéjüket streameljék, míg a beépített Li-ion elem akár 35 órányi folyamatos használatot biztosít egy töltéssel. 

 

Az állítható fém csúszkákkal a felhasználók tökéletesen be tudják állítani a fejhallgatójukat, míg a puha, ovális füldugóknak köszönhetően soha nem kell majd szünetet tartaniuk kedvenc zenéik hallgatásában.

___________________

* időszakos töltés szükséges. 9 óra (füldugók) + 9 óra (töltő tok), összesen 18 óra a Bluetooth használatával.

**  A tok nem vízálló.

Vissza