Szoftverfrissítést kapott a Samsung Galaxy Buds

Kütyü Magazin - 2020. május 3.

A Samsung bejelentette, hogy a Galaxy Buds legújabb szoftverfrissítésének köszönhetően új csatlakoztathatósági lehetőségek válnak elérhetővé a felhasználók számára. A korábban a Galaxy Buds+-ban megtalálható funkciók segítségével a Buds felhasználóknak nem szükséges vezetékekkel bajlódniuk, kedvenc zenéiket pedig bárhová magukkal vihetik.

Galaxy Buds csatlakoztatása PC-hez

A Microsoft Swift Pair funkcióval a Galaxy Buds pillanatok alatt csatlakoztatható a Windows 10-et futtató számítógépekhez* . A Buds innovatív hangzása így akár munkához kapcsolódó feladatokhoz: videóhívásokhoz vagy a koncentrációt segítő zenék lejátszásához is használható. A Swift Pair támogatással a Galaxy Buds+ mellett a Galaxy Buds is csatlakoztatható egyszerre több PC-hez és mobileszközhöz** , a felhasználók pedig könnyedén válthatnak a készülékek között.  

 

A világot be- és kikapcsolni egy gombnyomás

A frissítéssel már a Galaxy Buds is automatikusan támogatja az Ambient Sound***  módot. Mostantól a környezet hangjai is beszűrödhetnek, így filmnézés, vagy zenehallgatás közben sem kell kizárni a külvilágot. A még teljesebb élményért az Ambient Sound mód már egy fél pár fülhallgatóval is működik, így még több lehetőség áll a felhasználók rendelkezésére attól függően, hogy szeretnék ki- vagy bekapcsolni a világ hangjait. 

 

Egy érintéssel elérhetők a kedvenc lejátszási listák

A Spotify felhasználók már egyetlen érintéssel elérhetik a Galaxy Budsról személyes lejátszási listájukat. Egy hosszabb gombnyomással elindítható a lejátszás, amellyel a zene pont ott indul újra, ahol legutóbb abbahagyták.****  Egy második nyomva tartással a Buds felajánl más lejátszási listákat is, amelyekkel egyszerűen fedezhetők fel a legújabb slágerek. A frissítéssel a személyes listák azonnal rendelkezésre állnak, így egészítve ki a reggeli készülődést vagy a napi testmozgást. 

_______________

*  Elérhető Windows 10 1803. vagy frissebb verzióval rendelkező PC-ken. A számítógép Gépházában a “Bluetooth- és egyéb eszközök” menüben van lehetőség a Galaxy Buds csatlakoztatására.

**  A Galaxy Buds mobileszközökhöz a Samsung Easy Pair, PC-khez pedig a Microsoft Swift Pair alkalmazásokon keresztül kapcsolódik.

***  Az Ambient Sound mód a Galaxy Wearable applikáción keresztül állítható be. Az alkalmazás a Galaxy Store és Google Play Store áruházakból tölthető le. 

****  Előzetes beállítást igényel. A Galaxy Wearable applikáción belül a Beállításokban, a Touch Pad menüben választható ki a megfelelő beállítás. A funkció csak akkor elérhető, ha a felhasználók a legfrissebb verziójú Spotify applikációt használják. A személyes listák esetenként csak előfizetési díj ellenében érhetők el. 

Vissza