‘Ready for PlayStation5’ minősítéssel rendelkező BRAVIA televíziók

Kütyü Magazin - 2020. augusztus 2.

A Sony Europe közzétette azon BRAVIA televízióinak listáját, melyek ‘Ready for PlayStation5’ minősítéssel rendelkeznek. A ‘Ready For PlayStation5’ a Sony Interactive Entertainment és a Sony Europe közreműködésének eredményeként jött létre, célja, hogy segítsen a felhasználóknak a megfelelő televízió kiválasztásában a következő konzolgeneráció tagja, várva várt PlayStation 5 (PS5) megjelenéséhez, mely a karácsonyi időszakban válik elérhetővé.

Az első ‘Ready for PlayStation 5’ televíziók az XH90 4K HDR teljes háttérmegvilágítású LED, valamint a ZH8 8K HDR teljes háttérmegvilágítású LED készülékek. Az XH90 4K felbontás mellett 120 képkocka/másodperc sebességű megjelenítésre képes, rendkívül alacsony, 7.2 milliszekundumos bemeneti késés mellett. A ZH8 elképesztően részletes 8K felbontású tartalmak megjelenítésére képes, ezen felül 4K felbontású, rendkívül magas, 120 képkocka/másodperc sebességű játékmenet megjelenítésére is alkalmas (a specifikációk játékonként eltérhetnek). Mindkét televízió kiemelkedő játékélményt biztosít a PS5 játékkonzollal. 

 

A ‘Ready for PlayStation 5’ televíziók BRAVIA Game Mode-dal is rendelkeznek, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy alacsony késés mellett játszhassanak PS5 játékaikkal. A BRAVIA Game Mode-nak köszönhetően a felhasználók a televíziót és a PS5 konzolt egyaránt el tudják indítani a DualSense vezeték nélküli kontrollerrel, és gördülékenyen tudják irányítani konzoljukat a televízió távirányítójával. 

 

A Sony televíziók győnyörű képeket jelenítenek meg, élénk színekkel és lenyűgöző kontraszttal az X1-es processzornak köszönhetően. Ezen felül az erőteljes hangzás – mely közvetlenül a képernyő irányából érkezik – rendkívül élethű és magával ragadó nézői élményt biztosít. A Sony élvonalbeli szabadalmaztatott technológiáinak köszönhetően a felhasználók teljesen átadhatják magukat az új konzolgenerációnak a PlayStation 5 segítségével. 

 

A Sony a Sony Interactive Entertainment részlegével a továbbiakban is biztosítja a PlayStation rajongói számára a kiemelkedő játékélményt. A ‘One Sony’ egy egyedi együttműködés a Sony különböző ágazatai között, melyet a kreativitás és az első osztályú technológia kapcsol össze. 

Vissza