Már előrendelhető a Samsung Galaxy Z Fold2

Kütyü Magazin - 2020. szeptember 3.

A Samsung bemutatja a kihajtható kategória meghatározó készülékét, az új Samsung Galaxy Z Fold2 okostelefont. A kifinomult megoldásokkal és egyedi innovációkkal érkező okostelefon megújult kihajtható élményt kínál a legújabb csúcstechnológát kereső felhasználóknak. A nagyobb Fedlapi kijelzővel és a hatalmas Főképernyővel rendelkező Z Fold2 az egyedülálló kialakításnak és az intuitív funkcióknak köszönhetően sokoldalúan használható a legtöbb helyzetben.

„A mobilkészülékek legújabb generációjához vezető utunk tele van jelentős innovációkkal és egyedi megoldásokkal – mondta el Dr. TM Roh, a Samsung Mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A Samsung Galaxy Z Fold2 tervezésénél figyelembe vettük a felhasználói visszajelzéseket, így jelentős fejlesztéseket mutathatunk be a hardverben és nagyot léphetünk előre a felhasználói élmény terén is. A Google és a Microsoft csapataival folytatott, iparági szinten is egyedülálló együttműködéseknek köszönhetően új irányokat mutatunk és korábban sosem látott lehetőségeket teremtünk a felhasználók számára.”

 

Újragondolt dizájn

A Galaxy Z Fold2 esetében a merész formavilág továbbfejlesztett mérnöki megoldásokkal párosul, így a felhasználók nap mint nap biztonsággal használhatják az eszközt.  

  •  Magával ragadó tartalom a teljes képernyőn – A 6,2 colos Infinity-O kijelzős Fedlapi kijelző teljes értékű felületként használható, így a felhasználók ellenőrizhetik az e-mailjeiket, használhatják a navigációt vagy akár rövidebb videókat is megnézhetnek anélkül, hogy kihajtanák a készüléket. A kihajtva 7,6 colos Főképernyőn a minimálisra csökkentett káváknak, a kijelzőbe belesimuló Előlapi kamerának és a 120 Hz adaptív frissítési rátának köszönhetően különleges élményt jelent a különböző tartalmak közötti böngészés vagy a játék. A kihajtható élményt a Galaxy eszközökön elérhető legjobb dinamikus hangzás teszi teljessé, amely továbbfejlesztett sztereó effektekkel és a dual hangszóróknak köszönhetően tiszta hanggal teszi különlegessé a zenehallgatást. 
  •  Mesteri tervezés és időtálló kialakítás – A Galaxy Z Fold2 keskeny kialakítással és kifinomult részletekkel érkezik, amelyek egyedi, prémium megjelenést biztosítanak a készüléknek. A Főképernyőn alkalmazott Ultravékony üveg (UTG) letisztult megoldásokat tesz elérhetővé és kellemesebb tapintású felületet eredményez. A formatervezés központi megoldása a Rejtett zsanér, amely tökéletesen illeszkedik a készülékházba, a CAM mechanizmusnak köszönhetően pedig stabilan tartja az eszközt, így teljesen új megoldásokat tesz lehetővé Hajlított módban. A Galaxy Z Fold2 a Galaxy Z Flip-ben bemutatott seprű technológiával érkezik, amely eltávolítja a port és az apró részecskéket a készülékház és a zsanér közül. A Samsung harmadik generációs, innovatív fejlesztéseinek köszönhetően a Z Fold2 esetében a mechanizmus a korábbinál jóval kisebb helyen fér el, miközben nagyobb védelmet nyújt a készüléknek. A Galaxy Z Fold2 Rejtett zsanérja teljesen új vágási technológiával, módosított rost elrendezéssel és sűrűséggel készül. 

 

Pontos rögzítés és lejátszás 

Az innovatív formavilág és az egyedülálló kialakítás egészen egyedi mobilélményt tesz lehetővé. A Galaxy Z Fold2 Hajlított módja az Alkalmazásfolytonossággal együtt sokoldalú használatot biztosít a Fedlapi és a Főképernyőn egyaránt. A szoftveres megoldásokkal a felhasználók többféle egyedi tartalmat is létrehozhatnak vagy fogyaszthatnak, legyen a telefon kihajtott vagy csukott állapotban.

  •  Egy sokoldalú, hatékony csúcskészülék – Hajlított módban minden eddiginél egyszerűbb a különböző tartalmak rögzítése és azok valós idejű visszanézése. A Rögzítés nézet móddal a felhasználóknak ehhez a Kamera alkalmazást sem kell elhagyniuk. A Főképernyő alsó felén megjelenik az elkészült fotó vagy videó, vagy a legutóbbi öt felvétel, a felső részen pedig az éppen rögzített anyag előnézete látható. Az Automatikus keretezés funkcióval a felhasználók még kreatívabb tartalmakat készíthetnek. Legyen szó akár a legújabb táncos kihívásról vagy egy főzővideóról, a Galaxy Z Fold2 segítségével ezek állvány nélkül rögzíthetők, a készülék pedig fókuszban tartja a szereplőket, akkor is, ha mozognak.    
  •  Támogatja a kreativitást – A tartalomgyártás új szintre lép a Z Fold2-vel, amely képes akár a fotós és a modell látásmódját is figyelembe venni a felvétel készítésekor. A Főképernyő és a Fedlapi kijelző egyszerre is használható a Duál előnézet funkcióval, így mindkét fél láthatja, milyen lesz a kész fotó. A Z Fold2 hajlékonyságának köszönhetően kiemelkedő minőségű szelfik is készíthetők a Hátlapi kamerákkal, miközben a Fedlapi kijelzőn beállítható a kompozíció, akár egy tükörrel.    
  •  Kiemelkedő kamerafunkciók – A Galaxy Z Fold2 kamerája egy csúcskészülékhez méltó minőséget és kezelhetőséget képvisel. A Professzionális videó mód, az Okos Felvétel, a Világos éjjeli mód és az Éjszakai mód funkciókkal a Galaxy Z Fold2 lenyűgöző minőségben örökíti meg a fontos pillanatokat. 

 

A lehető legjobb teljesítmény minden pillanatban

A Galaxy Z Fold2 az új, magától értetődő vezérlési lehetőségeknek köszönhetően újgenerációs hatékonyságot biztosít, fejlett multitasking funkciókkal. Galaxy Z Fold2 táblagép méretű Főképernyőjével, amely remekül illeszkedik a mindennapos munkavégzéshez, a felhasználók még többet hozhatnak ki napjukból. 

  •  Kiemelkedő hatékonyság – A fejlett Többablakos móddal egyszerűbben és rugalmasabban kezelhető a képernyő elrendezése. Ugyanabból az alkalmazásból egyszerre több fájl nyitható meg, amelyek akár egymás mellett, egy időben is megtekinthetők, így a produktivitás tovább növelhető. A továbbfejlesztett Többablakos tálcáról egyszerre több applikáció is megnyitható az Alkalmazáspár és az Edge Panel integrációjával, így azok kényelmesen használhatók párhuzamosan. A drag and drop funkcióval azonnal áthelyezhetők a szövegek, képek és egyéb dokumentumok egyik alkalmazásból a másikba. Az alkalmazásokon belül könnyedén készíthető képernyőfelvétel is, amely azonnal, zökkenőmentesen átvihető egy másik felületre az Osztott képernyős rögzítéssel.
  •  Optimalizált alkalmazásinterakciók a munkafolyamat támogatásához – A Főképernyőn a felhasználók kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb felhasználói felületet, amely illeszkedik az egyedi igényekhez. A Beállítások között gyorsan és egyszerűen változtathatók az elrendezések a nagyképernyős és a hagyományos okostelefonos kiosztás között. 
  •  Optimalizált alkalmazásmegjelenítés – A felhasználók a legtöbbet hozhatják ki a mindennapi élet apró pillanataiból a kedvenc alkalmazásaik megújult megjelenésével, legyen az a Gmail, a YouTube vagy a Spotify. A Főképernyőn megjelenő Microsoft 365 Office alkalmazások a táblagépekhez hasonló élményt nyújtanak. A Microsoft Outlook programban rejlő lehetőségeket kihasználva a beérkezett üzenetek a bal oldalon, az aktuális beszélgetésekkel együtt egyszerre tekinthetőek meg. Professzionális Word dokumentumok, Excel táblák vagy PowerPoint bemutatók készíthetők a PC-szintű eszköztárak segítségével. 

 

Stratégiai együttműködések a kiemelkedő Galaxy teljesítményért

A Samsung a nyitott és együttműködésen alapuló partneri kapcsolatokban hisz. A Google-lel fennálló hosszú távú együttműködésének köszönhetően a Samsung páratlan kihajtható élményt hozhatott létre. Ezzel a partnerséggel a Samsung elősegítette a kihajtható felhasználói élmény további fejlesztését, hogy megalkothassa a tökéletes Z Fold formavilágot. A Microsofttal való partneri kapcsolat lehetővé tette, hogy a Galaxy Z Fold2 fejlett hardverének és a hatalmas képernyőnek köszönhetően a felhasználók hatékonyabbak legyenek a vállalat mobilos ökoszisztémájában, mint korábban bármikor. 

A Galaxy Z Fold2-vel a felhasználók a teljeskörű 5G kompatibilitásnak köszönhetően ultragyors 5G sebességet érhetnek el, a 4500 mAh kapacitású Intelligens akkumulátor és a Szupergyors töltés pedig abban segít, hogy több feladatot fejezhessenek be anélkül, hogy aggódni kellene az akkumulátor élettartama miatt. A Galaxy Z Fold2 a Samsung DeX vezeték nélküli kapcsolatával a kábelek káosza nélkül kínál hatékony munkavégzést, míg az UWB (ultra szélessávú) technológia integrációjával gyorsan és egyszerűen megoszthatók a fájlok, a fényképek vagy a videók a Közeli Megosztás funkció használatával. 

Galaxy Z Premier Szolgáltatás

A Galaxy Z Fold2 hozzáférést biztosít a Galaxy Premier Szolgáltatáshoz. A folyamatosan rendelkezésre álló ügyfélszolgálatot a Samsung termékszakértői csapata vezeti. A felhasználók könnyen egyeztethetnek a szakértőkkel, valamint a szolgáltatáson keresztül felfedezhetik a Galaxy Z Fold2 által biztosított egyedülálló élményeket. A Galaxy Z Fold2 tulajdonosok a vásárlástól számított 1 éven belül kedvezményes kijelzőcserére jogosultak a Galaxy Premier Szolgáltatás keretében. A Galaxy Z Fold2 felhasználók hosszú ideig élvezhetik az elérhető legjobb mobilos élményeket a három generáción keresztül biztosított Android OS frissítéseknek köszönhetően. 

Elérhetőség

A Galaxy Z Fold2 Magyarországon Misztikus Fekete és Misztikus Bronz árnyalatokban lesz elérhető 2020. szeptember 18-tól. Az előrendelési ajánlatokról további információ https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-z-fold2/buy/ weboldalon érhető el.

Vissza