Még lehet nevezni a OneBlade CS:GO Warmup kupára

Kütyü Magazin - 2020. november 27.

Váratlan fordulattal végződött a múlt hétvégi Rainbow Six: Siege kupa.  Mivel a döntő túl hosszúra sikeredett, ezért a verseny szervezői úgy határoztak, hogy november 24-re átteszik a finálét, ahol a WiLD Multigaming és az Illés Akadémia Spirit csapatai csaptak össze. A kupát végül a WiLD Multigaming nyerte. 

Ezzel párhuzamosan elindult a nevezés a OneBlade CS:GO Warmup kupára, ahol Magyarország legjobb amatőr és profi játékosai mérkőzhetnek meg egymással az értékes nyereményekért.

A Warmup Kupa sorozat egy nyílt nevezésű kupa, amely a HUNESZ verseny szabályainak szellemében több versenyjátékban kerül megszervezésre. A verseny főszervezője az Esport1, a lebonyolítás a Magyar E-sport Szövetség versenykiírása alapján történik. A CS:GO kupa ezúttal a Philiphs OneBlade termékcsaládjának támogatásával valósul meg. 

A nevezés a nyílt selejtező Faceit oldalán történik , ahol néhány kattintás után minden 16. életévét betöltött magyar állampolgárságú személy indulhat. Aki még nem töltötte be a 18. életévét, szülői hozzájárulással nevezhet. 

A nyílt selejtezők 2020. november 28-én 14:00-kor indulnak. A top 8 csapat rájátszása, így a döntő 2020. november 29-én kerül megrendezésre.

A nyílt selejtezők formátuma egyenes ági kieséses, Bo1-es lesz egészen addig, amíg a továbbjutás nem kerül képbe. Onnantól Bo3-ra váltanak a selejtező legjobbjai. A továbbjutással a zsebben ismét visszaváltanak a csapatok Bo1-ekre. A top 8 csapat rájátszás meccsei, valamint a mindent eldöntő összecsapás Bo3-as formátumban zajlik majd.

A legjobban teljesítő csapat 100 000 forinttal, az ezüstérmes 50 000 forinttal gazdagodik. 

A koronavírus következtében a versenyek a játékosok biztonsága érdekében offline zajlanak.

Vissza