Kényelmes, környezetbarát, kiváló teljesítményű Philips monitor

Kütyü Magazin - 2021. február 6.

A Philips B termékvonal legújabb tagja a Philips 243B1JH (23,8" / 60,5 cm) monitor, egy kényelmes és biztonságos munkát nyújtó erőgép. Ez a Full HD felbontású Philips kijelző hibrid USB-C és USB-A dokkolási lehetőséget biztosít, így egyszerűvé téve az csatlakoztatást: egy kettős végződésű USB kábel mind a C, mind pedig az A típusú csatlakozót magában foglalja a videojel továbbítására (DisplayLink-kel az USB-A használatával). 

Az USB-C bemenet Ethernet összeköttetést, elektromos ellátást (100 W-ig), valamint videojel továbbítást tesz lehetővé az USB DisplayPort Alternate Mode segítségével. Ideális megoldás azoknak, akik átfogó csatlakozási lehetőségeket, kényelmet és biztonságot nyújtó monitort keresnek – pl. bonyolult konfigurációkhoz, zsúfolt irodákhoz vagy egylégterű munkahelyekhez, ugyanakkor támogatva a régi és a modern munkaállomásokat is. Sokoldalú funkcióinak köszönhetően a 243B1JH távmunkához is kiváló monitor.

 

Philips 243B1JH 

Egyszerű és teljes körű csatlakozás

A munkaállomás akkor jó, ha egyszerű, komfortos és jól szervezett. A Philips monitorok USB Docking csatlakozása ezért univerzális port-replikációt biztosít, az egyszerű, komplett, rendetlenség nélküli asztali csatlakoztatás érdekében. A Philips 243B1JH hibrid USB Docking csatlakoztatással rendelkezik; egy kábel adja az USB-C és az USB-A portcsatlakozást is. Az USB-C egy keskeny, megfordítható csatlakozó, mely egyszerű egykábeles összeköttetést, gyors adatátvitelt, valamint közvetlenül a monitorról (max. 100 W-tal) laptop (illetve tablet / okostelefon) töltését képes biztosítani. Az USB-A a DisplayLink funkcióval lehetővé teszi a kijelző-csatlakoztatást az új, valamint a régi, USB-C nélküli eszközökhöz is. A monitor azonban még ennél is többet tud: a beépített RJ-45 Ethernet port jobb adatbiztonságot nyújt, a DisplayPort-kimenet pedig egyszerű fűzött (daisy chain) konfigurációt nyújt.  A DisplayPort-kimenet lehetővé teszi más, nagy felbontású kijelzők csatlakoztatását egyetlen kábel Philips 243B1JH monitorhoz történő csatlakoztatásával, amely a PC-hez csatlakozik, így elkerülve a kábelek, huzalok rendetlenségét az íróasztalon: a rendezett tér támogatja és visszatükrözi a szintén rendezett gondolkodást. A 243B1JH rendelkezik továbbá ergonomikus talppal, amely lehetővé teszi a kábelmendzsmentet, valamint  magasság állíthatóságot (150mm), dönthetőséget (-5/30°), forgathatóságot (-180/180°) és 90° pivot beállítást is nyújt.

 

Teljesítmény és biztonság

A Philips 243B1JH optimalizálja a megtekintési élményt. Full HD (1920 x 1080 pixel) IPS panellel rendelkezik, mely széles, 178°/178° látószöget, éles képeket, élénk színeket és nagy színpontosságot nyújt. Ez nagyon hasznos olyankor, amikor egy monitornál dolgoznak csapatban: szinte bármely szögből tökéletesen lehet látni a képernyőt anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a képmegjelenítésben. A még kényelmesebb látványélményért, valamint a felhasználó komfortja érdekében ez a modell rendelkezik a Philips LowBlue Mode beállítással és villódzásmentes (Flicker-Free) technológiával, valamint TÜV Rheinland tanúsítással is.

A Philips 243B1JH monitor a legjobb választás azok számára is, akik nagyobb biztonságra vágynak: A legújabb előugró webkamera fejlett érzékelőkkel rendelkezik a Windows Hello™ arcfelismeréshez, amellyel kényelmesen, két másodpercen belül jelentkezhet be a Windows-os eszközeire. 

 

Szívéből zöld

Mint a teljes B termékvonal, ez a modell is számos környezetvédelmi szabványnak felel meg, és rendelkezik EnergyStar 8.0, EPEAT1, TCO Certified Edge és RoHS tanúsítvánnyal. A beépített PowerSensor érzékeli a felhasználó távollétét a monitortól, és ennek megfelelően csökkenti a monitor fényerejét, ezáltal hosszabb élettartamot és akár 80% energia-megtakarítást elérve. Emellett a monitorban található LightSensor technológia is, amely automatikusan, a helyiség fényviszonyainak megfelelően állítja be a monitor fényerejét, így biztosítva a lehető legkisebb energia-fogyasztást.

 

A Philips 243B1JH monitor februártól kapható 419 € ajánlott fogyasztói áron. 

__________________ 

* Az EPEAT besorolás csak ott érvényes, ahol a Philips regisztrálja a terméket. Látogasson el a következő weboldalra a regisztráció állapotának megtekintéséhez az Ön országában: https://www.epeat.net/.

Kulcsszavak: monitor, MMD, Philips
Vissza