Szűrés

A(z) MMD kulcsszót tartalmazó cikkek

Díjnyertes kialakítással érkezik az új Philips gaming headset

2022. december 1. -

Az MMD, vezető kijelzőspecialista és a Philips monitors márka licencpartnere örömmel jelenti be egy vadonatúj prémium gaming headset bevezetését, amelyet a kényelem, a kiváló hangzás és a fejlett vezeték nélküli technológiák ideális kombinációját kereső játékosok számára terveztek. 

Tovább

Maximális teljesítményt és vizuális tűzijátékot nyújt az új Philips monitor

2022. november 21. -

A kreatív szakemberek és művészek sokoldalú munkát végeznek, és olyan megoldásokat keresnek, amelyek megfelelnek egyéni és speciális igényeiknek, így teljes mértékben kifejezhetik kreativitásukat. Munkájuk támogatásához olyan nagy teljesítményű monitorra van szükségük, amely teljesítménynövelő funkciókat, kiváló minőségű vizuális megjelenítést és kényelmes konnektivitást biztosít.

Kulcsszavak: monitor, Philips, MMD
Tovább

Evnia: a Philips monitorok és kiegészítők új termékcsaládja, amely átírja a játékszabályokat

2022. október 25. -

A gaming iparág hosszú utat tett meg mostanáig. Az 1970-es és 80-as években való egyszerű, kétdimenziós kezdetektől fogva a gaming ipar lépést tartott a digitális technológia gyors fejlődésével, és nem csupán szórakozási formává, hanem igazán magával ragadó, érzékekre ható élménnyé vált, egyedi vonzerővel kiegészítve. 

Kulcsszavak: MMD, Philips, Evnia, monitor
Tovább

USB-C dokkolóval és webkamerával érkeznek a Philips új modelljei

2022. október 10. -

A modern irodai felhasználók könnyebben alkalmazkodnak az új technológiákhoz. A folyamatosan változó munkavégzési ritmusból, helyszínekből és stílusokból kiindulva az MMD, a kijelzők vezető szakértője és a Philips monitors márkalicencpartnere új modellek bevezetését jelenti be, amelyek célja, hogy eleget tegyenek ezeknek a dinamikusan változó igényeknek. 

Kulcsszavak: monitor, MMD, Philips
Tovább