Kompakt hangsugárzó, erőteljes EXTRA BASS hangzással

Kütyü Magazin - 2021. március 20.

A Sony bemutatja az SRS-XB13 kompakt és hordozható, vezeték nélküli hangsugárzót, mely mindenhová képes eljuttatni a kívánt hangélményt.

Bárhol, bármikor

Az XB13 készen áll arra, hogy bárhol nagyot szóljon. A kompakt hangsugárzó tartós külső borításának és többirányú pántjainak köszönhetően bárhol rögzíthető, legyen az hátizsák, csukló vagy napernyő egy kellemes, forró délutánon. A hangszóró egy magasabb helyről lelógatva, egyfajta zenei vízesésként képes elérni, hogy a felhasználó elvesszen a dallamok tengerében. A kis méret jelentősége, hogy az XB13 könnyen hordozható, így nem kell messzire menni a kedvenc dalok nélkül.

 

Kis eszköz, nagy hangzás

Senkit ne tévesszen meg az XB13 kompakt mérete: az EXTRA BASS és a hangdiffúziós processzor segítségével ez a kis hangszóró igen nagy erővel rendelkezik. Az EXTRA BASS hangzást a passzív és a teljes tartományú hangsugárzók együttes ereje szolgáltatja, mely a kompakt méret ellenére erősíti a basszust és fokozza az alacsony tartományú hangokat. A DSP technológiával működő hangdiffúziós processzor pedig bármely térben képes kiterjeszteni a hanghatást.

A messzebbre terjedő*, sztereó hangzás elérése érdekében két XB13 hangszóró vezeték nélküli összeköttetése ajánlott.

 

Lehengerlő kitartás

Az XB13 egy kemény és tartós hangszóró, tökéletes útitárs a legnagyobb kalandokhoz. Víz- és porálló jellegének és IP67-es minősítésének** . köszönhetően az úszómedencék, parkok és hosszú túrák elengedhetetlen kelléke lehet. 16 órás élettartammal***  rendelkezik, az akkumulátor-indikátor pedig jelzi a felhasználó okostelefonján, mennyi töltöttség van még az eszközben. Így anélkül is átélhető a zenei élmény, hogy azon kelljen aggódni, mikor lesz vége.

 

Zökkenőmentes kapcsolódás

Vár rád egy telefonhívás? Az XB13 ebben is segítséget nyújt. A beépített mikrofon lehetővé teszi a kéz használata nélkül folytatott telefonhívásokat a hangszórón keresztül, történjenek azok otthon vagy kinn a szabadban.

Az XB13 a legújabb Bluetooth technológiával bír: a vezetékes kapcsolódás és az összetett beállítások nélkülözésével közvetlen hozzáférést biztosít a zeneszámokhoz. Az XB13 Google****  Fast Pair technológiája pedig lehetővé teszi a kompatibilis Android okostelefonok és tabletek gyors csatlakozását. A hangsugárzó bekapcsolását követően a közelben lévő okostelefonok kezdeményezni fogják az összeköttetést, így a felhasználó csupán pár másodperc alatt hozzáférhet kedvenc dalaihoz.

 

Az XB13 USB Type-C töltéssel rendelkezik a kényelmes csatlakozás érdekében, és 6 színben (fekete, kék, barnás szürke, korall rózsaszín, púderkék, citromsárga) kapható. 

Az SRS-XB13 modell 2021 áprilisától lesz elérhető.

______________

*  Kizárólag az SRS-XB13 vezeték nélküli hangszórók közt kompatibilis. 

**  Az eszköz „vízbe merülés elleni” IPX7*1 vízállósági minősítéssel és „por behatolása elleni” IP6X*2 porálló minősítéssel rendelkezik.

***  Amennyiben a hangszórót használja, és a hangerő 26-ra van állítva. Ez a hőmérséklettől vagy a használati körülményektől függően változhat.

****  A Google a Google LLC. bejegyzett védjegye

Vissza