Megvan az év legjobb okosórája

Kütyü Magazin - 2021. szeptember 2.

A HUAWEI Watch 3 Pro lett a 2021-2022-es év legjobb okosórája az Európai Kép- és Hangszövetség (EISA) szerint. A rangos elismerést a legismertebb 60 nemzetközi fogyasztói elektronikai szaklapot, weboldalt és újságírót tömörítő szervezet szakmai zsűrije ítélte oda az okoseszköznek. Az ítészek elsősorban dizájnja, prémium anyaghasználata és számos egészségügyi funkciója miatt díjazták a HUAWEI Watch 3 Pro-t.  

Az EISA szervezet minden évben kiosztja azokat a díjakat, amelyekkel a legjobban sikerült szórakoztatóelektronikai termékeket szeretné jutalmazni. A HUAWEI Watch 3 Pro idei EISA-díja méltón gyarapítja a vállalat korábbi győztes termékeinek listáját.

Megismételt siker

A szervezet elismerően nyilatkozott a HUAWEI Watch 3 Pro formatervezéséről és prémium anyaghasználatáról. Többek között kiemelték az 1,43 hüvelykes AMOLED képernyőt körülölelő titánból készült készülékházat és annak zafírüvegét, valamint a HUAWEI saját operációs rendszerét, a HarmonyOS 2.0-t: „Ez a fejlett operációs rendszer számos alkalmazást és funkciót tartalmaz, beleértve a pulzusmérést és a vér oxigénszintjének monitorozását. Méri a stressz-szintet és érzékeli az esést, valamint több mint 100 különböző edzésmód támogat.”

„Miután tavaly a HUAWEI Watch GT 2 nyerte az EISA „2020–2021-es legjobb okosórája” díjat, rendkívüli megtiszteltetés számunkra, hogy idén a HUAWEI Watch 3 Pro lett a legjobb. A készülék olyan független, okos és olyan erős, akár egy okostelefon. Megtiszteltetés, hogy elismerik ezt, valamint azt a számtalan egészségtámogató- és fitneszfunkciót, amelyek lehetővé teszik felhasználóink számára, hogy jobban figyelhessenek saját magukra” – mondta Kevin Ho, a Huawei Consumer BG operatív igazgatója.

Videót a számlapra, zenét az órára

A Watch 3 Pro a legújabb szoftverfrissítésnek köszönhetően a meglévők mellett a napokban további funkciókkal is gazdagodott: teljesen egyedi videós számlap is beállítható az óra háttereként, a letöltött zenék pedig már mobiltelefon használata nélkül, offline is hallgathatók, valamint a készülék gesztusokkal is vezérelhető a jövőben. 

A HUAWEI WATCH 3 Pro erős hardvere akár a mobiltelefonnal, akár más eszközzel készített vagy letöltött 5-10 másodperc hosszúságú videót is megjeleníti háttérként. Ehhez a szoftverfrissítés után a HUAWEI Egészség alkalmazásba belépve ”A videó óraszámlap testreszabása” menüpontban egy kattintással beállítható az egyedi mozgókép a számtalan előre telepített mellett. 

Már gesztusokkal is vezérelhető

A Watch 3 Pro okos üzemmódban akár öt napig, ultrahosszú üzemmódban pedig akár 21 napig bírja egyetlen feltöltéssel. A legújabb frissítéssel kilenc további új óralap állítható be ebben a módban, hangemlékeztető segít minden edzésmódot, valamint gyalogos és sífutó edzés közben is méri a véroxigén-szintet.  

A HUAWEI Watch 3 Pro mostantól támogatja a gesztusvezérlést is: Az okosóra érzékeli a kéz mozgását, így a bejövő hívások egy csuklómozdulattal lenémíthatók. 

Titán szíj és készülékház az Elite verzión

A HUAWEI Watch 3 Pro Elite a nemrég megjelent Watch 3 Pro dizájn terén maximumra fejlesztett változata: az eszköz a 3-as modellek tudása mellett külsőleg a prémium kategóriás, klasszikus óramárkákat idézi titánium óraszíjjal és készülékházzal, valamint zafírüveg óralappal.

A HUAWEI Watch 3 Elite szeptember 6-tól elérhető a MediaMarkt, az eMag, az ExtremeDigital üzleteiben és a Huawei Szervízközpontokban bruttó 159.990 Ft-os, valamint bruttó 199.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.  

A HUAWEI Watch 3 Elite Pro szeptember 6-tól elérhető a MediaMarkt, az eMag, az ExtremeDigital, a Telekom üzleteiben, valamint a Huawei Szervízközpontokban bruttó 199.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.  

A szeptember 6. és 19. között előrendelt modellek mellé ajándék FreeBuds Pro fülhallgató jár a vásárlóknak 51.990 Ft értékben.   

Vissza