Gyűjts még több élményt két keréken!

Kütyü Magazin - 2021. szeptember 29.

Vigyél új lendületet az őszi bringatúrákba! Ha számodra a kerekezés leginkább a felfedezésről és a közösségi élményről szól, akkor van egy jó hírünk! Nem számít, hogy egyedül vagy csapatban, rövid vagy hosszú távra indulsz, a Mio legújabb biciklis navigációs készülékeire, a Cyclo Discover Connect-re és a Cyclo Discover Pal-ra biztosan számíthatsz.

Könnyű útvonaltervezés, útközben alkalmazható különleges funkciók és visszanézhető eredmények, mindez egyetlen készülékkel! A Mio Cyclo sorozatának legújabb modelljei, a Discover Connect és Discover Pal a bringatúra kezdetétől egészen a legvégéig veled lesznek, hogy az út valóban a kikapcsolódásról szóljon, sőt akár gyalogtúrára is magaddal viheted. Készen állsz, hogy megtervezzük a következő túrád?

Útvonaltervezés felsőfokon!

Akár itthon, akár külföldön számtalan szebbnél szebb, kifejezetten gyalog- vagy biciklitúrához ideális útvonal várja, hogy felfedezd. Ha kimozdulnál, de nem tudod merre indulj, meríts ihletet a Mio túra- és útvonaltervező alkalmazásából! Keress az integrált Komoot, RouteYou vagy STRAVA Route tervezőkkel, de leszűrheted a találatokat az adott hónap és a tevékenység típusa alapján is. Így könnyedén megtalálhatod a számodra leginkább megfelelő kalandot!

Merre visz az utad?

Útvonal megtervezve, indulás! Az élményekkel és meglepetésekkel teli út természetesen most is garantált: próbáld ki a NeverMiss és a Surprise Me funkciókat!

Légy önmagad idegenvezetője! A NeverMiss-nek köszönhetően mindkét eszköz valódi jegyzetfüzetté válik a zsebedben (vagy a kormányon). Amint olyan látványossághoz érsz, amiről már készült jegyzet, készüléked jelezni fogja. Ekkor nincs más dolgod, mint beolvasni a hozzá tartozó QR kódot, és máris megnézheted a legfontosabb tudnivalókat az adott nevezetességről, de természetesen Te is könnyedén létrehozhatsz saját NeverMiss pontokat.

Ha még szórakoztatóbb és kalandosabb élményre vágysz, a szintén mindkét eszközön megtalálható Surprise Me lesz a legjobb barátod! Add meg az úticélt, az időt és a távolságot, és a készüléked három meglepetés útvonalat fog felajánlani. Csak rajtad áll, hogy melyiket választod!

Minél többen, annál jobb! 

Szívesen vennéd nyakadba a természetet a családod vagy barátaid társaságában? A Mio a Cyclo Discover Pal készülékével erre is gondolt, ezért elérhetővé tette a WeJoin funkciót, melynek segítségével megoszthatod az útvonalat a társaiddal vagy épp meghatározhatjátok egymás lokációját. A használata rendkívül egyszerű, a lényeg, hogy legalább egy Mio készülék legyen a csapatban, és mindenki okostelefonján elérhető legyen a MioShare alkalmazás.

Maradj kapcsolatban!

A beépített Bluetooth-nak és WIFI-nek köszönhetően akár kerékpározás közben is láthatod a social media üzeneteidet, beleértve a WhatsApp, a Twitter és a Messenger alkalmazást, anélkül, hogy bármire külön kattintanod kellene. Így végig kapcsolatban lehetsz a családoddal és a barátaiddal, ami biztonsági szempontból is rendkívül fontos! 

Bár egy túra során a lényeg a célhoz vezető út, az eredmények is fontosak. A MioShare a kirándulás minden részletét megőrzi, amiket akár meg is oszthatsz a már említett social media vagy útvonaltervező alkalmazásokon keresztül.

Főbb termékjellemzők:

 

 

Vissza