Szűrés

A(z) Mio kulcsszót tartalmazó cikkek

7 autós biztonsági meglepetéstipp a Mio-tól

2023. december 14. -

Természetes, hogy szeretteid biztonsága mindennél fontosabb számodra. Lepd meg őket idén olyan egyedi és különleges ajándékkal, amitől még nagyobb biztonságban tudhatják magukat az utakon. A választásban segít neked a Mio, a menetrögzítő kamerák vezető gyártója, aki hét karácsonyi ajándékötletet gyűjtött össze a biztonságos autózáshoz.

Tovább

5 funkció és eszköz az élvezetes autózásért

2023. november 23. -

Az új autóktól ma már nemcsak kiváló teljesítményt és hatékonyságot várunk el, hanem azt szeretnénk, ha kényelmünket és biztonságunkat is maximálisan szolgálnák. A legújabb modellek éppen ezért számos fejlett technológiai funkcióval rendelkeznek, amelyek amellett, hogy magasabb szintre emelik a vezetés élményét, az utazást is biztonságosabbá teszik. A Mio, a menetrögzítő kamerák vezető gyártója összegyűjtött 5 olyan funkciót és eszközt, amelyek ezt a célt szolgálják.

Tovább

Rendkívüli 4K tisztaság, hangvezérlés és letisztult dizájn

2023. október 30. -

Egyre szélesebb a kínálat a menetrögzítő kamerák piacán, a vásárlók pedig egyre tudatosabban választják ki a számukra ideális modelleket. A fogyasztók elvárásait szem előtt tartva, a gyártók folyamatosan fejlesztik termékeiket, hogy a vezetés biztonságát és kényelmét minél magasabb szintre emeljék. A Mio, a menetrögzítő kamerák vezető gyártója sem áll le az innovációval, és piacra dobja két újgenerációs modelljét, a 4K minőségű felvételt kínáló, hangutasítással is működtethető MiVue 955W és MiVue 955WD duál fedélzeti kamerákat.

Tovább

Biztonság kimaxolva

2023. szeptember 12. -

Nagyobb biztonságban szeretnéd tudni magad kerékpározás közben? Izgalmas roadmovie-t készítenél az utadról? Egy biciklis baleset eseményeit kell rekonstruálnod? A Mio, a minőségi menetrögzítő kamerák vezető gyártója lesz segítségedre ebben. Vidd magaddal utadra a márka MiVue M700 modelljét, csatlakoztasd egyszerűen a kormányra, egy gombnyomással indítsd el a felvételt és már hajthatod is a pedálokat!

Tovább