Decemberben érkezik a Dell Latitude Rugged sorozat

Kütyü Magazin - 2021. október 30.

A Dell Technologies bemutatta legújabb Latitude Rugged portfólióját, amelyet különösen szélsőséges körülményekre terveztek.  Az új modellek extrém hőmérsékletnek, állandó rázkódásnak, pornak és magas páratartalomnak is ellenállnak. A portfólió termékei képesek futtatni a legmodernebb alkalmazásokat, bárhol képesek kapcsolódni a hálózathoz és hosszú ideig használhatóak töltés nélkül. A most bemutatott újdonságok: a Dell Latitude 5430 Rugged a legkönnyebb és legerősebb 5G-képes 14 colos, semmi-rugged modell, a Dell Latitude 7330 Extreme pedig az iparág legkisebb 5G-képes 13 colos rugged modellje.

Új strapabíró laptopok a legzordabb körülményekhez

Az új Dell Latitude 5430 Rugged és Latitude 7330 Rugged Extreme olyan laptopok, amelyek megállják a helyüket olajkútfúró tornyokon vagy a harcok színterein. Az új modellek az ügyfelek igényeinek megfelelően a következőkkel szolgálnak:

•  11. generációs Intel Core processzorokkal rendelkeznek, akár vPro verzióval, hogy minél nagyobb helyszíni teljesítményt nyújtsanak, 

•  Intel Wi-Fi6E- és akár 5G-csatlakozás lehetséges azokban az esetekben, amikor kritikus fontosságú a hálózati kapcsolat létrehozása és fenntartása,

•  továbbfejlesztett, napfényben is olvasható és kesztyűben is működtethető érintőképernyőkkel rendelkeznek, akár 1400 nites fénysűrűséggel, 

•  megnövelt, akár közel 25 órás akkumulátor-üzemidőt biztosítanak. Használat közben is cserélhető a dupla akkumulátor és Express Charge Boost funkciót kínálnak, amellyel akár 35 százalékos töltöttség is elérhető 20 perc alatt, hogy a munkát egy pillanatra se kelljen félbeszakítani. 

•  Az új Dell Latitude 5430 Rugged és Latitude 7330 Rugged Extreme laptop biztonságáról a TPM 2.0 ControlVault technológiájú, fejlett hitelesítés gondoskodik. Az integrált kriptográfiai kulcsok, valamint az opcionális érintéses és érintés nélküli SmartCard-olvasó és ujjlenyomat-olvasó további védelmet biztosít. 

 

Mindezt egyedülálló vállalati szolgáltatások, valamint a következő munkanapos helyszíni támogatás lehetősége egészíti ki. Ez a Dell első két eszköze, amelyekre az új Windows 11-et telepítették, hogy a felhasználói élmény már a kezdetektől fogva a lehető legjobb és zökkenőmentes legyen – minden körülmények között. A rendszer teljesítményének fokozása érdekében az új Rugged laptopokon elérhető a Dell Optimizer, mesterséges intelligencián és gépi tanuláson alapuló szoftver is, amely a használathoz igazodva optimalizálja a teljesítményt.

 

Dell Latitude 5430 Rugged

A Latitude 5430 Rugged a legkönnyebb, legnagyobb teljesítményű, 5G-kompatibilis, 14 colos, semi-rugged laptop, amellyel bárhol dolgozhatnak a felhasználók. A modell kiemelkedően tartós és optimális teljesítményű, kezdőtömege csupán 1,97 kg és választható professzionális dedikált grafikus kártyával is. A törésteszt során közel egy méter magasról leejtve sem történt sérülés rajta, a behatolás elleni védelmi szintje pedig IP53-as, vagyis nagy mértékben porálló és vízálló.

 

Dell Latitude 7330 Rugged Extreme

A Dell Latitude 7330 Rugged Extreme az iparág legkisebb, 5G-kompatibilis, 13 colos, teljes mértékben strapabíró (rugged) laptopja. A modell többérintéses képernyővel rendelkezik, 1400 nites fénysűrűséggel, így közvetlen napfényben is jól látható és kesztyűvel is vezérelhető. A törésteszt során 1,8 méterről ejtették le sérülés nélkül, és IP65-ös besorolással rendelkezik, vagyis különösen por- és vízálló. 

 

Elérhetőség

A Dell Latitude Rugged 5430 és 7730 laptopok világszerte 2021. december 9-től lesznek rendelhetők Windows 11 operációs rendszerrel.

Vissza