Már Frankfurtban is a magyar fejlesztésű Craftware Pro szoftverről beszélnek

Kütyü Magazin - 2021. november 15.

Németországi kiállításon fog debütálni az a kiemelkedő jelentőségű 3D nyomtatási szeletelő szoftver technológia, amelyet a Craftbot mérnökei hoztak létre. A Craftware Pro szoftver előremutató és progresszív funkciókkal segíti az ipari szektor felhasználóit, valamint a 3D nyomtatás elkötelezettjeit, a minőség, a hatékonyság és a produktivitás területein. A 100%-ban magyar tulajdonú Craftunique Kft. úttörőnek számít a szeletelő szoftverek piacán, s immáron az ötödik alkalommal vesz részt a nemzetközileg elismert Formnexten.

A Formnext kiállítás látogatói november 16-19 között modern digitális szolgáltatások széles skálájával ismerkedhetnek meg. Az additív gyártás területén világvezető esemény a korábbi években 600 kiállítóval került megrendezésre, és több tízezer érdeklődőt vonzott Frankfurt szívébe. A magyar cég sikeréről már 2019-ben is számtalan ismert, modern technológiával foglalkozó blogger és vlogger számolt be helyszínen készített videókban és interjúkban. 

A 3D nyomtatás az elmúlt 5 évben rohamos fejlődésen ment keresztül, melyben a Craftunique rátermett és kivételes szaktudással rendelkező mérnökei is kivették a részüket. Két éve mutatták be a Craftbot Flow Generation 3D nyomtatóikat, idén azonban már teljes 3D ökoszisztémával jelentkeznek a Formnext kiállításon, ahol legújabb szoftverüket is prezentálják. A Craftbot csapata azzal a céllal alkotta meg új termékét, hogy modernizálja a szeletelő szoftverek piacát és maximális támogatást biztosítson a felhasználók számára a szeletelési folyamat testreszabhatósága érdekében. A Craftware PRO új funkciói közé tartozik: 

•  Automatizált beállítások: felhasználóbarát, könnyen alkalmazható és kompakt munkafolyamat-élményt biztosítanak. 

•  Megnövelt hatékonyság: a nyomtatási idő, és a nyomtató alapanyag költségei csökkennek, mert az innovatív funkciók segítségével a felhasználó a lehető leghatékonyabban képes nyomtatni. 

•  Személyre szabott eszközök: az új CAD-funkciók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy helyben módosítsák és személyre szabják 3D tárgyat

•  Intelligens IDEX nyomtatási megoldások: lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy maximális teljesítményt érjenek el IDEX-nyomtatásaik során. https://www.youtube.com/watch?v=Utp46eXBYk0

 

 

„Azzal, hogy a portfóliónk kiegészült legújabb szeletelő szoftverünkkel, a Craftbot mostantól egy teljes 3D ökoszisztémát kínál az iparágnak" - mondta Mákos Csaba, a Craftbot ügyvezetőigazgatója. „Folyamatos fejlődésünk fontos, hiszen a 3D nyomtatóipar jövőjét alakítjuk."

Az ipari termelés következő generációjában a hangsúly az izgalmas, tettre kész funkciókra helyeződik, amely a gyártás folyamatait is megváltoztatja. A magyar fejlesztésű Craftware Pro szeletelő szoftver is ide tartozik, révén, hogy a változatos forradalmi funkciókkal biztosítja a maximális teljesítmény kihasználását. A cég szerencsére a pandémia ellenére is képes volt fejlődni: szakembereik immár mérnöki szakszolgáltatást is tudnak nyújtani a gördülékeny termelés érdekében. A komplex megoldások testreszabása, akár a hardverek és szoftverek meglévő struktúrájának átépítése, módosítása is megvalósítható a segítségükkel. Ez a személyre szabott támogatás teszi lehetővé, hogy modern és egyedi megoldásokat tudjanak majd létrehozni például az orvosi és fogászati iparban is.

Vissza