Genesis termékekkel bővült a Media Markt kínálata

Kütyü Magazin - 2021. november 27.

Az elsősorban gamer perifériákat gyártó Genesis termékei mostantól már a Media Marktban is kaphatók. Elsőként billentyűzetek, egerek, egérpadok, fejhallgatók kaptak helyet a kínálatban, mely a jövőben fokozatosan tovább bővül. Ennek a lépésnek köszönhetően a magyar gamerek számára még könnyebben elérhetővé váltak a kedvező áron jó minőséget nyújtó márka termékei.

Már a Media Marktban is kaphatók a Genesis gamer perifériák: az ebben az évben fennállásának tizedik évfordulóját ünneplő gyártó termékei egyre nagyobb ismertségnek és népszerűségnek örvendenek Magyarországon is, ezt a fokozódó érdeklődést szolgálja ki az újabb megállapodás az ország egyik legnagyobb viszonteladójával. Egyelőre billentyűzetek, egerek, egérpadok, fejhallgatók kerültek be a kínálatba, mint például a Genesis Rhod 500 billentyűzet, a Carbon 500 XL egérpad, vagy a Neon 600 RGB. Ezek köre a jövőben tovább fog bővülni.

 

“A Genesis már sok éve jelen van a magyar piacon, termékeink az Auchanban, az Euronicsban, Tesco-ban, az Edigitalnál és az eMAG-on is kaphatók. A Media Marktban októberben jelentünk meg, és ez nem csak óriási lehetőség számunkra, hanem ahhoz is hozzájárul, hogy még bővebb kínálatot tehessünk elérhetővé ebben az országban. Mindent meg fogunk tenni, hogy meggyőzzük a vásárlókat arról, hogy a Genesis nem csupán termékeket, hanem egy életstílust is képvisel.” - mondta Urszula Okulewicz, a Genesis key export menedzsere. 

A Genesis 2011-ben indult útjára és a kezdetektől az volt a cél, hogy minőségi termékeket készítsenek kedvező áron a profi és az amatőr gamerek számára. A legfontosabb kategóriákban már a kezdetektől gyártottak perifériákat, de a tizedik évforduló alkalmából további terméktípusokkal bővül a paletta a jövőben. 

Kulcsszavak: Media Markt, Genesis
Vissza