Szűrés

A(z) Genesis kulcsszót tartalmazó cikkek

Jól szerepelt a Genesis a lengyel versenyen

2023. május 24. -

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

Tovább

Cserélhető kapcsolókkal érkezik a Genesis új billentyűzete

2022. április 19. -

A Genesis Thor 303 RGB a népszerű Thor 300 modell utódja. Két változatban, Full és TKL kivitelben kapható, lehetővé teszi a felhasználók számára a kapcsolók cseréjét, valamint az RGB PRISMO megvilágítást. A billentyűket különleges technikával dolgozták ki, így az eszköz hosszú évekig szolgálja majd a játékosokat.

Kulcsszavak: billentyűzet, Genesis
Tovább

Genesis Thor 660 – vezeték nélküli mechanikus TKL billentyűzet

2022. április 3. -

A Genesis Thor 660 egy mechanikus billentyűzet, amely nemcsak vezetékes eszközként, hanem vezeték nélküli Bluetooth egységként is működik. Ideális azok számára, akik szeretik, ha a felhasználás szabadságát nem határolja be az USB vezeték hossza.

Kulcsszavak: billentyűzet, Genesis
Tovább

Újabb egérpadokkal bővül a Genesis Carbon 500 sorozat

2021. december 24. -

A Genesis WOWS Armada és WOWS Błyskawica tematikájú egérpadokkal bővíti Carbon 500 sorozatát. Két méretben - M és Maxi - kaphatók, és a World of Warships egyedi grafikái díszítik őket. A készlet bónusz kódokat is tartalmaz a WOWS rajongók számára.

Kulcsszavak: Genesis, egérpad
Tovább