Vadonatúj termékekkel indul a HUAWEI saját webshopja Magyarországon

forrás: Prím Online - 2021. december 19.

Teljesen új termékekkel indult el a HUAWEI magyarországi webáruháza, ahol a gyártó valamennyi saját eszköze elérhető. Olyan, elsőként csak itt kapható újdonságok is megtalálhatóak az áruház kínálatában, mint a különleges, rúzsnak álcázott FreeBuds Lipstick fülhallgató, emellett elérhető még az újonnan bemutatkozott Sound Joy hordozható hangszóró is. A megvásárolt termékeket pedig ingyenesen szállítják házhoz a felhasználóknak.

Elindult a HUAWEI saját, magyar nyelvű webshopja. A www.huawei-store.hu webcímen elérhető áruházban a gyártó fogyasztói üzletágának teljes portfoliója elérhető és megvásárolható, egyszerű, gyors, biztonságos online fizetéssel. Az online áruházban megvásárolt termékeket - megkötések nélkül – gyorsan és ingyenesen szállítják ki. Így bárki könnyedén hozzáférhet az okostelefonok, okosórák, fülhallgatók, notebookok, okosmérlegek széles választékához. 

 

A webáruházban a HUAWEI legfrissebb, az elmúlt hetekben bemutatott termékei is elérhetőek, mint a nova 9 okostelefon és a MateBook 14 notebook. A termékek között megtalálható az napokban debütált WATCH GT 3 okosóra is, amely klasszikus karórákra emlékeztető dizájnnal, nagyobb kijelzővel, vékonyabb készülékházzal, forgatható koronával rendelkezik. De a 2021. decemberében megjelenő Sound Joy hordozható hangszóró is fellelhető a kínálatban, amely kiváló hangzás és hiteles hangélmény mellett, nagykapacitású akkumulátorával 26 órányi lejátszást tesz lehetővé. 

 

Karácsonyi slágergyanú a kínálatban: vörös rúzs, ami fülhallgató 

A legfrissebb újdonság pedig a vörös rúzsnak álcázott FreeBuds Lipstick fülhallgató, amely januárig kizárólag a HUAWEI webruházában érhető el, és csak később kerül a kiskereskedelmi forgalomba. A fülhallgató egyedi formatervezése mellett kiváló kiegészítőként szolgál az utcán és az irodában egyaránt. Támogatja a Bluetooth 5.2-t és aktív zajszűréssel rendelkezik. Egyetlen töltéssel 2,5-4 órányi zenehallgatást is bír, miközben a rúzsformában díszelgő akkumulátorként funkcionáló tokkal ez az időtartam 20-22 órára növelhető.

Kulcsszavak: webshop, Huawei
Vissza