Szűrés

A(z) webshop kulcsszót tartalmazó cikkek

Nagyon pörgött tavaly a Telekom webshopja

2021. április 13. -

Tavaly ismét – immár harmadik éve – a Magyar Telekom volt a legnagyobb forgalmú mobiltelefon- és tablet értékesítő a magyar online kiskereskedelmi piacon – derült ki a GKI Digital legfrissebb piacelemzéséből.*  Az elemzőcég mérései alapján az értékesített mobiltelefonok és tabletek 2020-as online forgalmának közel harmadát a Telekom online értékesítési platformja adta.

Tovább

Válságban a webshopod? Így kezeld hatékonyan!

2021. március 23. -

Nem csak az offline áruházak sínylik meg a sorozatos koronavírus-hullámokat. A webshopok helyzete is nehéz, mivel sokak keresete csökkent. Azonban az internetes vásárlások száma még mindig magas, így érdemes energiát fektetned a saját webáruházadba.

Kulcsszavak: webshop
Tovább

Még jó, hogy lehet számítani a karóra webshopokra

2020. június 16. -

Mindennapi vásárlásainkat jelentősen megnehezítette a hazánkban és a világban egyaránt kialakult helyzet. A helyzet hétről-hétre változik, de garancia nincsen arra, hogy a korábban elérhető széles választékkal találhatjuk szembe magunkat egy-egy speciális termékkategória kapcsán. Tipikusan ilyennek számít a karóra, amelyet az ember nem egy-két évre választ. Ennek megfelelően a körültekintés kiemelt jelentőséggel bír a vásárlás során. 

 

Tovább

Felmérés készült a hazai webáruházak működtetéséről

2020. március 30. -

A webáruházakat működtető cégek kétharmada fejlesztene, de jó részük tanácstalan, hogy merre induljon el – derül ki a Virgo csoport iparági kutatásából. Az eredmények szerint az üzemeltetők számára legfontosabb szempont a webshop működésének gyorsasága, valamint jelentős igény van a magyar nyelvű terméktámogatásra.

Tovább