Szűrés

A(z) webshop kulcsszót tartalmazó cikkek

Huawei webáruház nyílik Magyarországon

2021. november 25. -

Webáruházat indít december elején, Magyarországon a HUAWEI. A www.huawei-store.hu online áruházban a gyártó valamennyi saját eszköze elérhető lesz, a megvásárolt termékeket ingyenesen házhoz szállítják. A megnyitás előtt, 2021. november 22. és a webshop indulása között a webshop oldalán feliratkozó felhasználók sokféle kedvezményben részesülnek.

Tovább

Itthon is elindul a MI-Home webshop

2021. november 12. -

Újabb hivatalos Xiaomi webshop érkezik a magyar piacra 2021 november 15-én. A www.mi-home.hu webshop-on széles kínálat és változatos kedvezmények várják majd a látogatókat. Az általános árengedményeken felül ráadásul rövid ideig elérhető, különleges akciók (Flash sale) is lesznek folyamatosan a webáruházban.

Kulcsszavak: webshop, MI-Home, Xiaomi
Tovább

Nagyon pörgött tavaly a Telekom webshopja

2021. április 13. -

Tavaly ismét – immár harmadik éve – a Magyar Telekom volt a legnagyobb forgalmú mobiltelefon- és tablet értékesítő a magyar online kiskereskedelmi piacon – derült ki a GKI Digital legfrissebb piacelemzéséből.*  Az elemzőcég mérései alapján az értékesített mobiltelefonok és tabletek 2020-as online forgalmának közel harmadát a Telekom online értékesítési platformja adta.

Tovább

Válságban a webshopod? Így kezeld hatékonyan!

2021. március 23. -

Nem csak az offline áruházak sínylik meg a sorozatos koronavírus-hullámokat. A webshopok helyzete is nehéz, mivel sokak keresete csökkent. Azonban az internetes vásárlások száma még mindig magas, így érdemes energiát fektetned a saját webáruházadba.

Kulcsszavak: webshop
Tovább