A vékony és könnyű UltraGear maximális teljesítményt és kényelmet nyújt

Kütyü Magazin - 2021. december 26.

Az LG Electronics (LG) bemutatta első, kifejezetten játékra szánt laptopját (17G90Q modell), ezzel tovább bővítve prémium kategóriás UltraGear termékcsaládját. A 2022-es CES innovációs díjával kitüntetett, elegáns dizájnnal rendelkező, nagy teljesítményű laptop lenyűgöző élményt és szabadságot nyújt felhasználóinak, így bárhol, bármikor hódolhatnak játékszenvedélyüknek. 

Az LG hordozható gaming számítógépe 11. generációs Intel Tiger Lake H processzorral, NVIDIA GeForce RTX 3080 Max-Q grafikus kártyával, kétcsatornás memóriával és ultragyors dual SSD-vel felszerelve érkezik. Az LG UltraGear gaming laptop az 1 milliszekundumos válaszidejű és 300 Hz-es képfrissítési frekvenciájú IPS panelnek, valamint a legújabb csúcshardvereknek köszönhetően magával ragadó, gördülékeny játékélményt biztosít még a legnagyobb hardverigényű PC játékok esetében is. Az LG különleges, párolgókamrával ellátott hűtőrendszere pedig még akkor is a megfelelő hőmérséklettartományban tartja a laptopot, ha a gép jelentős kapacitás-igénybevételnek van kitéve. 

 

A gyártó ultrakönnyű Gram laptopjaihoz hasonló alapkoncepcióra épülő, rendkívül vékony — kevesebb mint 21,4 milliméter vastagságú — LG UltraGear gaming laptop úgy vonultat fel egy nagyméretű képernyőt és egy 93 Wh kapacitású akkumulátort, hogy a készülék tömege nem éri el a 2,7 kilogrammot sem. A 17G90Q modell alumínium háza egyedi stílust és tartósságot kínál, míg a készülék külsején található UltraGear motívum egyértelműen jelzi azt a teljesítményt és minőséget, amely az LG prémium gaming brandjének a védjegye.

 

 

A 17G90Q az LG gaming szoftverének segítségével optimalizálja a játékélményt: az LG UltraGear Studio lehetővé teszi ugyanis a felhasználók számára a játékélménnyel kapcsolatos beállítások testreszabását és a különböző teljesítményadatok — köztük a CPU órajele, a GPU TDP-je, órajele, valamint a memória megosztási aránya — valós idejű nyomon követését. Mindezen túl pedig — teljesen személyre szabott beállítások érdekében — a felhasználók a laptop RGB-billentyűzetének minden egyes gombjához más-más színt dedikálhatnak.  

A még nagyobb fokú személyre szabhatóság, a sebesség és a kiváló képminőség mellett az LG UltraGear gaming laptop valósághű, háromdimenziós hangzást is nyújt, a beépített kétutas hangszórórendszerrel. A DTS:X Ultra-kompatibilis hang-szórók pontosan érzékeltetik a hangok irányát és helyét a játékkörnyezetben, így a játékosok könnyedén megtalálják csapattársaikat és nyomon követhetik ellenfelei-ket. Ráadásul a 17G90Q Intel Killer vezeték nélküli rendszerrel is rendelkezik, amely garantálja a gyors és stabil hálózati kapcsolatot a frusztráció- és lagmentes online játékélmény érdekében.

 

 

„Az LG UltraGear gaming laptopban minden megvan a legújabb, nagy teljesítményigényű játékok futtatásához, így a készülék gördülékeny játékmenetet és gyorsan reagáló irányítást biztosít a játékosok számára" — mondta Seo Young-jae, az LG Electronics Business Solutions informatikai üzletágának alelnöke. „Az LG első gaming laptopja, a 17G90Q prémium kategóriás hardverkomponenseivel, nagyméretű és kiváló képernyőjével, valamint kényelmes és karcsú kialakításával emelkedik ki a konkurens termékek közül."

Az LG első gamer laptopja elsőként az Egyesült Államokban és Dél-Koreában lesz kapható 2022 első negyedévében, később pedig más piacokon is elérhetővé válik.

Specifikáció:

Vissza