Messi és Di María nappalijában ünnepel a Hisense és a PSG

Kütyü Magazin - 2022. április 19.

Második évébe lépett a Paris Saint-Germain, világhírű labdarúgóklub és a Hisense globális partnersége, amelyet egy kisfilmmel ünnepel a két brand. 

A videó, amelyben többek között Lionel Messi, Ángel Di María és Presnel Kimpembe is szerepel, a focisták hétköznapjaiba enged betekintést, és azt mutatja meg, hogyan könnyíti meg a játékosok életét a Hisense technológiája. A filmben a Hisense tengeren túlon már elérhető háztartási készülékei (mosógép, sütő és hűtő) valamint egy ULED tévé is megjelenik.

 

 

A vállalat kijelzőtechnológia terén hozott innovációinak sikerességét a tavalyi eladási számok is igazolták: 2021-ben a márka közép- és felső kategóriás tévéinek globális értékesítési árbevétele éves szinten több mint 99 százalékot ért el, míg a Paris Saint-Germain, valamint számos nemzetközi élsportesemény támogatását követően 43 százalékkal növelte tengerentúli értékesítési bevételeit, a tengerentúli márkaismertsége pedig 5 százalékkal nőtt.

A Hisense továbbra is elkötelezett a globális sportesemények támogatása mellett: 2022-ben a labdarúgó-világbajnokság (2022 FIFA World Cup), valamint az UEFA Nemzetek Ligájának is támogatója.

Az együttműködés keretében készített videó:

Vissza