Megérkezett a prémium kategóriás HONOR Magic4 Pro

Kütyü Magazin - 2022. május 24.

A HONOR globális technológiai márka Magyarországon is bemutatta vadonatúj prémium termékcsaládjának legújabb tagját – a HONOR Magic4 Pro csúcskészüléket. A forradalmian új zászlóshajó csúcstechnológiával büszkélkedhet, áttörést hozva az okostelefonok között a dizájn, a kijelző, a fotózás, a videózás, a teljesítmény és az adatvédelem terén. A HONOR ezzel együtt bemutatta a vadonatúj HONOR Watch GS 3 okosórát is, amellyel tovább erősíti az okostermék-portfólióját.  

„A HONOR-nál mindig azt kérdezzük magunktól, hogyan oldjuk meg az eszközökkel kapcsolatban felmerülő fájó pontokat, hogy a legjobb termékélményt nyújtsuk a felhasználóknak. A prémium kategóriás HONOR Magic sorozatunk felvonultatja innovatív technológiáinkat, és tanúbizonysága annak, hogy képesek vagyunk folyamatosan megkérdőjelezni az iparági viszonyítási pontokat” – mondta George Zhao, a HONOR Device Co, Ltd. vezérigazgatója. A kiválóságot a dizájn, a kijelző, a kamera, a teljesítmény és a biztonság terén újradefiniálva a HONOR Magic4 sorozat legújabb tagja kiküszöböli a fájó pontokat, és varázslatos élményt nyújt a felhasználóknak.  

 

Bemutatkozik a HONOR Magic4 sorozat legújabb tagja 

Az ikonikus szimmetrikus kialakítással, a vizuális élményt fokozó kijelzővel, az úttörő fotózási és videózási képességekkel, a kiváló teljesítménnyel és az átfogó adatvédelmi funkciókkal a HONOR Magic4 Pro teljesen új szintre emeli a HONOR zászlóshajó Magic termékcsaládját. 

 

Kiemelkedő csúcsteljesítmény a teljesen új Snapdragon 8 Gen 1 processzorral  

A legújabb Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G mobil platformmal felszerelve a HONOR Magic4 Pro páratlan teljesítményt nyújt a felhasználóknak. Az iparágvezető Qualcomm 7. generációs AI Engine és a Cortex-X2 CPU architektúra támogatásával a HONOR Magic4 Pro ultragyors feldolgozási sebességgel büszkélkedhet, miközben magas szintű hatékonyságot biztosít. Az előző generációhoz képest a HONOR Magic4 Pro 20%-kal növeli a CPU teljesítményét, 30%-kal a GPU teljesítményét és 300%-kal az AI képességeit. A HONOR Magic4 Pro 8 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel van felszerelve, így a felhasználók zökkenőmentes és stabil teljesítményt élvezhetnek.  

A valódi zászlóshajó teljesítményt nyújtó HONOR Magic4 Pro-t erős HONOR Turbo Engine támogatja, amely maximalizálja a chipset képességeit. A HONOR OS Turbo X biztosítja, hogy a hardver és a szoftver zökkenőmentesen működjön együtt a gördülékenység, az öregedésgátlás és az energiafogyasztás javítása érdekében. A játékteljesítmény optimalizálása érdekében a HONOR a GPU Turbo X révén az iparágban elsőként a mobiljátékokba is bevezeti az AI Super Rendering technológiát, amely kivételesen magas képernyőfrissítési frekvenciát és hálózati kapcsolatot biztosít, miközben kevesebb hőt termel és csökkenti a késleltetést, ezzel megfelelően ki tudja elégíteni a gamerek magas játékminőség és vajsima grafika iránti igényét.

 

 

Szimmetrikus kialakítás Quad-Curved kijelzővel 

A HONOR Magic4 Pro a HONOR ikonikus, „A múzsa szeme” néven is ismert, szimmetrikus kamerakialakításával, 6,81 hüvelykes LTPO Quad-Curved kijelzővel és ultrakeskeny kávával rendelkezik, ami igazán magával ragadó látványt és hihetetlenül kényelmes fogást biztosít. 

A HONOR Magic4 Pro kijelzője akár 1,07 milliárd színt is képes megjeleníteni, és 100%-ban támogatja a DCI-P3 szabványt, amely a moziban látott élességet, élethűbb színeket, valamint élénkebb játékélményt eredményez. A HDR 10+ videóforrással a HONOR Magic4 Pro képernyőjén megtekintett minden egyes képkocka élénkebb, köszönhetően a nagyobb dinamikatartománynak és a jobb színmegjelenítésnek. Az új generációs LTPO kijelzővel és a HONOR MotionSync technológiával a HONOR Magic4 Pro intelligens frissítési frekvenciát biztosít 1 Hz és 120 Hz között, amely alkalmazkodik a különböző tartalomstílusokhoz, így biztosítva a nagyobb energiahatékonyságot és a zökkenőmentes szórakozás élményét. 

A HONOR Magic4 Pro emellett automatikus és valós idejű SDR-ről HDR-re történő konverziót és megnövelt képkockasebességet biztosít a MEMC technológián alapuló mozgáskompenzációval, így minden típusú tartalom, köztük nagy felbontású videók, csúcstechnológiás grafikák, filmek, játékok esetében magával ragadóbb és hitelesebb élményt nyújt. 

A HONOR Magic4 Pro tökéletes azok számára, akik hosszú órákat töltenek a képernyő előtt, mivel a készülék 1920 Hz-es PWM-mel rendelkezik, ami az LTPO képernyőknél valaha elért legmagasabb PWM, így minimálisra csökkenti a szem megerőltetését és még gyenge fényviszonyok között is kényelmes használatot tesz lehetővé. A HONOR Magic4 Pro IP68 tanúsítvánnyal is rendelkezik, amely hatékony védelmet nyújt a por, eső és víz ellen, és akár azt is kibírja, ha 1,5 m mélységű vízbe merül 30 percig.  

 

 

Hármas kamera Ultra-Fusion számítógépes fényképezéssel 

A HONOR Magic4 Pro az iparági mércét egy erőteljes hármas kamerakombinációval teszi magasabbra, amely egy 1/1,56 hüvelykes színes érzékelővel rendelkező 50MP-es széles látószögű kamerát, egy 50MP-es 122 o  ultraszéles látószögű kamerát és egy 64MP-es periszkópos telefotó kamerát tartalmaz, mindezt a kategóriájában legjobb Ultra-Fusion számítógépes fényképezés segítségével, amely lehetővé teszi, hogy a készülék nagy felbontású, lenyűgöző tisztaságú képeket készítsen, még távolról is. 

A többkamerás számítógépes fényképezés lehetővé teszi a fúziót a teljes gyújtótávolság-tartományban, kiváló képalkotási képességeket biztosítva. Az 50 megapixeles nagylátószögű kamera és az 50 megapixeles ultraszéles kamera 65%-kal növeli a kép élességét és tisztaságát a számítógépes fényképezés segítségével. A fúziós számítógépes fényképezés alkalmazása után a széles kamerával a 64MP-es periszkópos telefotó kamera 3,5x optikai zoomot és 100x digitális zoomot biztosít, tovább növelve a kép élességét és tisztaságát 160%-kal.    

A HONOR videófelvétel közben is nagy lépést tesz előre a fejlett fényképezés terén. A HONOR Dual Chain Computational Photography and Videography algoritmus segítségével a HONOR Magic4 Pro valóban kiváló minőségű képeket képes készíteni videók készítése közben, amelyet nem korlátoz a videófelvétel minősége, ahogy az más okostelefonoknál megszokott.

 

 

Mozifilm minőségű videózás a Magic-Log Movie Masterrel 

A filmes minségű felvételeket kínáló HONOR Magic4 Pro a HONOR Magic-Log Movie Master és az AI Film Effects funkcióval a HONOR az iparágban elsőként kínál 10 bites Log 4K videófelvételt 60fps (képkocka/másodperc) sebességgel, ezzel egy másik iparági mércét is megdöntve.  

A professzionális minőségű filmek készítéséhez általánosan használt Log formátum lehetővé teszi, hogy a felhasználók videóik megjelenését filmszerű színtónusokkal, HDR tisztasággal javítsák. A Cinematic 3D LUT (Look Up Table) képességekkel felszerelt HONOR Magic4 sorozat a Magic-Log formátummal segít a felhasználóknak, hogy videóikat filmekhez illő, kiváló színárnyalatokkal szerkesszék, így a kezdő alkotók hollywoodi stílusú színeket és hangulatokat varázsolhatnak tartalmaikba.  

 

Nagy teljesítményű 100W-os vezeték nélküli töltés

A HONOR Magic4 Pro egy rendkívül nagy, 4600mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely a HONOR legerősebb SuperCharge kombinációjával biztosítja az ultrahosszú akkumulátor-üzemidőt és az egész napos online kapcsolatot. A 100W-os vezetékes HONOR SuperCharge funkcióval a HONOR Magic4 Pro mindössze 30 perc alatt 100%-os töltöttségre töltődik fel. A HONOR Magic4 Pro szintén elsőként támogatja a 100W-os vezeték nélküli HONOR SuperCharge technológiát, amely mindössze 15 perc alatt 60%-os töltöttségre tölti fel a készüléket. 

 

 

Igazán személyre szabott varázslatos élményt nyújt a Magic UI 6.0 

A HONOR Magic4 Pro a legújabb, Android 12 alapú HONOR Magic UI 6.0-val érkezik, amely számos továbbfejlesztett, személyre szabott funkciót kínál, hogy a felhasználók számára világszerte az okos élet élményét nyújthassa. 

A kontextustudatosság, a profil-előrejelzés és a nagyméretű tudásgrafikon révén a Magic UI 6.0 lehetővé teszi, hogy a HONOR Magic4 Pro személyi asszisztensként működjön, intelligensen megtanulva a felhasználó okostelefonos szokásait, hogy személyre szabott alkalmazásjavaslatokat és frissítéseket adhasson, ezzel igazán varázslatos és személyre szabott élményt nyújtva.

 

Fokozott adatvédelem és biztonság; a Privacy Calling debütálása

A HONOR Magic4 Pro úttörő új megoldást kínál a hangszivárgásra, ami sokak számára gyakran okoz frusztrációt az okostelefonokkal kapcsolatban. A HONOR Magic4 Pro bemutatja a teljesen új, AI által támogatott és az irányított hangtechnológiával működő Privacy Calling funkciót, amely megakadályozza a hangszivárgást, hogy a telefonhívások privátak maradhassanak.

Az irányított hangtechnológia az első olyan frekvenciamegosztási technológiával rendelkezik, amely támogatja a képernyőn lévő hangkibocsátó modul és a vevőegység egyidejű hangátvitelét. A képernyő és a vevőegység együttműködik, hogy a bejövő hangerősséget a különböző környezeti feltételekhez igazítsa, így biztosítva, hogy még akkor sem hallhatják a mellettünk álló emberek a hívó fél hangját, ha csendes környezetben, például egy liftben tartózkodunk.

A Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 mobil platformon alapuló, a Qualcommal közösen fejlesztett HONOR Magic4 Pro kettős biztonsági rendszere (HTEE+QTEE) a világ minden táján megfelel a kulcsfontosságú szolgáltatások fokozott biztonsági követelményeinek. A HONOR Magic4 Pro-t egy független biztonsági chipsettel is felszerelték, amely maximális biztonságot nyújt a jelszavak és a biometrikus adatok, például az arcazonosítás és az ujjlenyomatok esetében is. A HONOR Magic4 Pro 3D-s mélységi kamerájával a 3D-s arcfelismerő biometria még magasabb szintű biztonsággal és védelemmel használható.  

A HONOR Magic4 Pro-t a Qualcomm 3D Sonic Sensor Gen 2-vel is felszerelték, amely a világ legnagyobb teljesítményű, legvékonyabb és legmegbízhatóbb ujjlenyomat-biztonsági megoldását kínálja. Az előző generációhoz képest 77%-kal nagyobb ujjlenyomat-olvasó felülettel, 1,7-szer több biometrikus adat rögzítésével és 40%-kal nagyobb sebességgel a HONOR Magic4 Pro lehetővé teszi az egyérintéses hitelesítést, amely fény helyett hanghullámokat használ a felhasználók felismeréséhez és védelméhez. 

 

Szín, ár és elérhetőség   

A fekete mellett a HONOR Magic4 Pro vadonatúj, lenyűgöző ciánkék színben is elérhető. Ezek a prémium színek megtestesítik a HONOR kézművesség terén szerzett gazdag tapasztalatát és történelmét az esztétikusan kellemes, prémium dizájnnal rendelkező termékek kifejlesztésében. A HONOR Magic4 Pro előrendelési ajánlata 2022. május 23-tól elérhető, melynek keretein belül minden okostelefon mellé egy HONOR Watch GS 3 okosóra is jár. Az előrendelési akció 2022. június 6-ig, illetve a készlet erejéig érvényes. A HONOR Magic4 Pro 469 990 Ft-os ajánlott bruttó fogyasztói áron lesz elérhető június 7-től a hazai kiskereskedelmi forgalomban. 

 

 

Bemutatjuk a vadonatúj HONOR Watch GS 3 okosórát

A HONOR bemutatta a HONOR Watch GS 3-t is, amelyet a hagyományos mechanikus órák ihlettek. Az elegáns és stílusos dizájnt sugárzó, minőségi anyagok, például 316L rozsdamentes acél felhasználásával készült órát úgy tervezték, hogy egész nap kényelmesen viselhető legyen, súlya mindössze 44 g, mérete pedig 10,5 mm. 

A HONOR Watch GS 3 egy új, nyolccsatornás PPG (fotopletizmográf) érzékelő modullal rendelkezik, amely pontos optikai jeleket érzékel. A HONOR Watch GS 3 az AI Heart Rate Monitoring Engine-nel együtt, amely több algoritmust kombinál az edzés közbeni zajok kiküszöbölésére, jelentősen javítja a pulzusmérő funkció pontosságát, lehetővé téve, hogy a felhasználók jobban nyomon követhessék egészségi állapotukat.    

A több mint 100 edzésmódot támogató HONOR Watch GS 3 pontos útvonal-követési képességekkel is rendelkezik, és a beépített L1/L5 kettős frekvenciájú GNSS (globális navigációs műholdrendszer) előnyeit is kihasználja futás, kerékpározás vagy túrázás közben. 

A HONOR Watch GS 3 az értékesítés kezdetekor éjfekete színben lesz elérhető. A HONOR Watch GS 3 2022. május 23-tól kerül kiskereskedelmi forgalomba 89 990 Ft-os ajánlott bruttó fogyasztói áron.

Vissza