Új képalkotó rendszerrel érkezik a HUAWEI Mate 50 sorozat

Kütyü Magazin - 2022. szeptember 6.

A Huawei Kínában bemutatta legújabb zászlóshajó okostelefon-szériáját, a HUAWEI Mate 50 termékcsaládot. A HUAWEI Mate 50 és Mate 50 Pro készülékek a gyártó legfejlettebb technológiáit vonultatják fel, az új okostelefon-széria bemutatója várhatóan szeptember végén lesz Magyarországon.

A HUAWEI Mate 50 széria új kamerarendszerét a világon elsőként tíz fokozatú, változtatható rekesznyílással szerelték fel. Emellett a Mate 50 sorozatban debütál a gyártó új, saját XMAGE képalkotó rendszere, amely az iparág legjobb kamerás telefonjainak kifejlesztésében szerzett több éves tapasztalat eredménye. 

 

Az új sorozatban jelenik meg először a Huawei saját fejlesztésű, úgynevezett Kunlun üvege is, amely a készülékek törésálló képességét tízszeresére növeli. A megoldás a világ egyik vezető tanúsító szervezete, svájci SGS ötcsillagos törésálló tanúsítványával is rendelkezik. 

A Huawei Mate 50 és Mate 50 Pro okotelefonokat Snapdragon 8 Gen 1 chipkészlettel és 66 W-os gyorstöltéssel, illetve nagy kapacitású akkumulátorral szállítják. A szériát hazánkban várhatóan szeptember végén mutatja be a vállalat. 

Kulcsszavak: Huawei, okostelefon
Vissza