A Nebula frissítése még jobb felhasználói élményt kínál

Kütyü Magazin - 2022. szeptember 11.

A Zyxel Networks a 15. nagyszabású frissítést adta ki népszerű Nebula felhőalapú hálózati megoldásához. A P15 a felhasználói élményre, a licenc konstrukciók egyszerűsítésére és a Nebula fizetős funkcióinak további támogatására összpontosít. A frissítés ezen kívül még nagyobb biztonságot és rugalmasságot kínál a switchekhez, valamint egy új távoli konfigurátort a mobil routerek számára.

A Nebula a legátfogóbb felhőalapú hálózati megoldás kis- és középvállalkozások számára, több mint 80 támogatott modellel, köztük WiFi 6E hozzáférési pontokkal, több gigabites switchekkel, tűzfalakkal és mobil routerekkel, amelyek lehetővé teszik a kkv-k számára, hogy egyetlen felületen kezeljék az összes hálózatba kapcsolt eszközüket és a biztonságot.

Egyszerűsített licencvásárlás

Az új frissítés lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy Nebula-kompatibilis licenceket vásároljanak közvetlenül a portálon keresztül. Ez a frissítés ideális a prosumerek és a kisvállalkozások számára, akik gyakran sok időt töltenek azzal, hogy különböző platformokon böngészik a megvásárolandó licenceket.

Az NCC integrált Zyxel Marketplace e-kereskedelmi platformja automatizálja a folyamatot, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy akár 10-szer gyorsabban vásároljanak licencet az offline vásárláshoz képest, így a KKV-k értékes időt takaríthatnak meg. Eközben a csatornapartnerek továbbra is rugalmasan vásárolhatnak offline vagy a Circle online licencplatformon keresztül.

 

Bármikor kipróbálható* és rugalmas firmware-frissítés

Az új frissítés egy 30 napos ingyenes próbaverziót is kínál a fizetős szolgáltatásokhoz, így a kis- és középvállalkozások előzetes költségek nélkül élvezhetik a Nebula teljes körű előnyeit. Ez a kipróbálási lehetőség emellett egységes felhasználói élményt biztosít az egész felületen.

A Nebula felhasználói a firmware-frissítések terén is nagyobb rugalmasságot kapnak, lehetővé téve számukra, hogy tetszés szerint kezeljék az időzítést, a verzióbeállításokat és egyebeket. Olyan új beállítási lehetőségek érkeznek, mint az automatizálás, ütemezés, elhalasztás vagy a firmware legújabb vagy legstabilabb verziójára történő manuális frissítés.

 

Egyértelmű prémium funkciók

A kis- és középvállalkozások gyakran korlátozott költségvetéssel rendelkeznek, ezért fontos számukra, hogy olyan termékekbe és funkciókba fektessenek be, amelyek maximális értéket biztosítanak. A Nebula egyértelmű vizuális támogatással segíti a felhasználókat ennek kezelésére.

Ha a felhasználók az egyes funkciók fölé húzzák az egeret, további információk jelennek meg, így még alaposabb betekintést nyerhetnek abba, hogy mely funkciók felelnek meg leginkább egyéni üzleti igényeiknek.

„A Nebula 15. frissítésében bevezetett újításokat azért fejlesztettük ki, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsák. Megvizsgáltuk a Nebula család korábbi iterációiból származó visszajelzéseket, és meghallgattuk közösségünk kéréseit és ötleteit. Az új frissítés funkciói képesek leküzdeni az ügyfeleink kihívásait, és megkönnyítik a kis- és középvállalkozások életét” – mondta el Kell Lin, a Zyxel Networking üzletág vezető alelnöke.

A Nebula legújabb frissítése a hálózati switchek biztonságát és rugalmasságát is növeli. Az „IP Source Guard” megvédi a hálózatokat az IP-hamisító támadásoktól, míg az „Auto Configuration Recovery” megakadályozza azokat a hibás konfigurációkat, amelyek miatt a switchek elveszíthetik a kapcsolatot a központi NCC-vel. Ezen túlmenően a mobil routerek számára készült időtakarékos távoli konfigurátor azt jelenti, hogy a felhasználók távolról is konfigurálhatják a 4G vagy 5G routereiket anélkül, hogy a kollégáikat a helyszínre kellene küldeniük.

______________

*Az új próbaverzió 2022 októbere körül lesz elérhető.

Vissza