A Telekomnál mától elérhetők az Apple új készülékei

Kütyü Magazin - 2022. szeptember 16.

A Telekom az eddigi legfejlettebb iPhone-kínálatot nyújtja. Az iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max készülékek, az új Apple Watch Series 8 és Apple Watch SE órák, úttörő technológiával és nagyobb teljesítménnyel kerülnek a polcokra. Az Apple Watch Ultra pedig az új funkciók mellett teljesen újra gondoltdizájnt kapott és az AirPods-ok legújabb generációja is hamarosan megérkezik az üzletekbe.

Az iPhone 14 sorozat új interaktív felülettel, eddigi leghosszabb iPhone akkumulátorüzemidővel, észbontó képfelbontású és innovatív 48 megapixeles kamerával és egy olyan új biztonsági funkcióval várja a használóit, ami akár életet is menthet. 

Az alapjaitól újra alkotott AirPods Proval a továbbfejlesztett aktív zajszűrés és egyénre szabható térbeli hangzás funkcióval használói úgy merülhetnek el a hangzásban, ahogyan eddig még soha.

Továbbá megérkezett minden idők legmasszívabb és legsokoldalúbb Apple Watcha is, az Ultra, robusztus titánokkal, kétfrekvenciás precíziós GPS-szel, akár 36 órás üzemidővel. Az Apple Watch Series 8 is többet tud: új testhőmérsékletfigyelés funkciója és az egészség órája hasznos információkkal szolgál, az ütközésészlelés pedig segíthet a vészhelyzetekben.

A Telekom ügyfelei számára az iPhone 14, iPhone 13 Pro és Pro Max, valamint Apple Watch Series 8 és SE értékesítése szeptember 16-án 8:00-tól indul.  Az Apple Watch Ultra, illetve az Airpods Pro észeptember 23-án 8:00-tól érhető el az üzletekben. Az iPhone 14 Plust pedig október 7. 8:00-tól vásárolhatják meg az ügyfelek.

Vissza