Továbbfejlesztett kamerarendszerrel érkezik a nova sorozat legújabb modellje

Kütyü Magazin - 2022. szeptember 29.

Új készülékkel bővült a HUAWEI nova sorozat: a nova 10 okostelefon úttörő, 60 MP felbontású előlapi kamerával, valamint fotós- és videós funkciók széles választékával új szintre emeli a szelfizést és a vlogolást. A készülék a 66W-os HUAWEI SuperCharge gyorstöltéssel akár már 35 perc alatt teljesen feltölthető.

Új okostelefonnal bővül a Huawei termékkínálata, megérkezett Magyarországra az új funkciókkal bővített előlapi kamerával és 66W-os SuperCharge móddal felvértezett nova 10, amely egyesíti az innovatív dizájnt és az élvonalbeli technológiát.

 

HUAWEI nova 10: továbbfejlesztett kamerarendszer

A HUAWEI nova 10 elődjénél vékonyabb és könnyebb, vastagsága mindössze 6,88 mm, súlya pedig 168 g. Egy új gyártási technológiának köszönhetően a készülék alsó kerete mindössze 2,6 mm, ami 17 százalékkal vékonyabb az előző generációnál, így széles látószögű nézetet biztosít. A készülék 2044x1080 felbontású, 6,67”-os OLED képernyője akár 120Hz-es képfrissítést biztosít, így zökkenőmentes felhasználói élményt nyújt a napi műveletek és a webböngészés során, valamint gördülékenyebbé teszi a játékokat és videókat. Emellett a képernyő több mint egymilliárd egyedi és természetes színt képes megjeleníteni, visszaadva a természetes szépséget.

A HUAWEI nova 10-et kiváló minőségű előlapi kameralencsékkel szerelték fel, az objektív az okostelefonos szegmensben úttörő módon 60MP-es ultraszéles látószögű kamerával büszkélkedhet, amely 100 fokos látószöget és 4K videóminőséget nyújt, kiváló felbontást és fényérzékenységet biztosítva. 

A HUAWEI nova 10 hátsó kamerája 50MP-es „Ultra Vision Photography” funkcióval rendelkezik, RYYB színszűrő tömböt alkalmaz, szemben a közös érzékelővel, így a készülék negyven százalékkal nagyobb fényfelvételre képes, amely élesebb, világosabb és tisztább éjszakai felvételeket tesz lehetővé. A készülék azonnali autofókusz módja ideális fényképezési eredményeket kínál. Ezenfelül a hátlapi 8MP ultraszéles makró kamera, valamint a 2MP-es portré mélységérzékelő kamera az XD Fusion kompozícióval kiegészülve még tovább javítja a mobilfotózást: az elölről, ellenfényben és több expozícióval készült nagy dinamikatartományú (HDR) felvételek segítik a finom bokeh-effektusok elérését, így egyetlen mozdulattal tiszta és kiváló minőségű közeli portrék készíthetők a készülékkel.  

 

 

Új szintre emeli a szelfizést és a vlogolást

A HUAWEI nova 10 lehetővé teszi 4K felbontású szelfi videók készítését. Az okostelefon több kamerája is használható egyidejű felvételek készítéséhez, kombinálva az előlapi kamerát a hátlapi kamerával, valamint a kép a képben fényképezéssel.

Ha a tárgyakat a hátlapi kamerával rögzíti a felhasználó, a HUAWEI nova 10 a Követő Fókusz funkció segítségével fixálja és követi a videó alanyát. A fókusz végig, megszakítás nélkül a központi témán marad, még akkor is, amikor az ideiglenesen nem megjeleníthető, majd később ismét feltűnik. A nova 10-es sorozat készülékein elérhető a Petal Clip, az egykattintásos videókészítő alkalmazás, amely mozgásfotózást, videostabilizálást, színbesorolást, hangfelvételt és különböző szerkesztési technológiákat biztosít a kiváló minőségű vlogkészítés érdekében. 

 

 

Szupergyors töltés és kettős sztereó hangszóró

A HUAWEI nova 10 66 W-os HUAWEI SuperCharge gyorstöltéssel rendelkezik, így a telefon teljes töltöttsége akár harmincöt perc alatt elérhető.

A HUAWEI nova 10 okostelefont sztereó kettős hangszóróval szerelték fel, és a Histen ultraszéles hangterének köszönhetően magával ragadó hang- és videóélményt nyújt. A HUAWEI nova 10-ben található Wi-Fi 6 és a 4K QAM moduláció gyorsabb fel- és letöltési sebességet biztosít akár 3,2 Gbps elméleti csúcssebességgel, szupergyors, zökkenőmentes letöltést és gyors megosztást kínálva.

A készülék lehetővé teszi a megosztott fájlkezelést, valamint elérhető rajta a többeszközös, gördülékeny együttműködést támogató Super Device funkció. Ennek köszönhetően, ha a felhasználó az okostelefon közelébe helyez bármely Huawei-eszközt, a készülék automatikusan felismeri azt, és lehetővé teszi a gyors párosítást.

 

Gördülékeny felhasználói élmény az AppGallery-vel

A HUAWEI nova 10 által nyújtott felhasználói élmény többek között nagyban támaszkodik az AppGalleryre. A Huawei saját alkalmazásboltja több mint 200 ezer alkalmazáshoz kínál hozzáférést 18 országban, különböző alkalmazáskategóriákban, beleértve az életmódot, az utazást és a navigációt, a játékot, a pénzügyeket, a vásárlást, a szórakozást és még sok mást. Az AppGallery különböző okoseszközökön is jól használható, függetlenül attól, hogy a HUAWEI nova 10 készüléket Huawei PC-vel, okosórával vagy táblagéppel kombinálja a felhasználó.

A HUAWEI nova 10 Csillagezüst és Csillagfekete színekben lesz kapható 2022. október 1-től többek között a Magyar Telekom, a Media Markt, az Euronics kínálatában és az eMAG webáruházában, a Yettel és a Vodafone forgalmazásában pedig Csillagfekete színben lesz elérhető. A készülék ajánlott fogyasztói ára 239.990 Ft.

Kulcsszavak: okostelefon, Huawei
Vissza