Új mérföldkő a hajlítható csúcstelefonok világában

Kütyü Magazin - 2022. november 23.

A HONOR ma bejelentette a HONOR Magic Vs  kínai megjelenését. A HONOR Magic Vs a formatervezés, a kijelző, a teljesítmény és a felhasználói élmény szempontjából is új mérföldkő, tökéletes társ a munkához és a szórakozáshoz is.

„Izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk a HONOR Magic Vs-t, a következő generációs, hajlítható csúcskategóriás okostelefonunkat, ami elegáns és stílusos formatervezése mellett úttörő innovációkkal és kivételes felhasználói élménnyel kecsegtet” – nyilatkozta George Zhao, a HONOR Device Co, Ltd. vezérigazgatója. „A HONOR Magic Vs az első olyan hajlítható telefonunk, ami a kínai piacokon túl is megjelenik majd, és biztosak vagyunk benne, hogy komoly előrelépést jelent.”

 

Iparvezető hajlítható készülék úttörő hajlíthatósággal

A kivételesen vékony és könnyű HONOR Magic Vs készüléket – ami összehajtva 12,9mm, és 261g, ezzel az ipar jelenleg kapható legkönnyebb hajlítható okostelefonja. A HONOR Magic Vs 5000 mAh-s akkumulátora a legnagyobb a saját típusában, és hozzájárul az egésznapos használathoz. Szimmetrikus formatervezése prémium külsőt kölcsönöz neki, kifinomult kialakítása miatt pedig hézag nélkül hajlítható, míg kinyitva egységes kijelzővel szolgál.

A HONOR Magic Vs szuperkönnyű zsanérját olyan technológiával készítették, ami egészben gyártja le, ennek köszönhetően pedig 92-ről 4-re csökkent a támasztóstruktúra komponenseinek száma. Stabilitása és állóképessége azonban ezáltal nem csökken. Űrhajózási minőségű anyagaival a zsanér több mint 400 ezer hajlítást bír ki, ami napi 100 alkalommal számolva is több mint 10 évnyi használatot jelenthet. 

 

Hatalmas dupla kijelző a kimagasló élményhez

A meglévő hajlítható készülékek hosszú és keskeny kijelzőit felülmúlva a HONOR Magic Vs 6,45”-es képernyővel büszkélkedhet összehajtott állapotban, felhasználóbarát 21:9-es képaránnyal és 90%-os előlapi kijelzőaránnyal. Ezekkel a sajátosságokkal könnyedén lehet tartalmat fogyasztani és szöveget bevinni. Kinyitva a HONOR Magic Vs tabletszerű élményt kínál extraszéles, 7,9”-es belső kijelzővel, ami tökéletes azoknak, akik zökkenőmentesen végeznének több feladatot egyszerre. A nagy képernyőfelületnek köszönhetően még több helyük lesz kiélvezni kedvenc tartalmaikat.

A HONOR Magic Vs 100%-os DCI-P3 színterjedelmet támogat és akár 1,07 milliárd színt kínál, így élethű és bámulatos képi világgal találkozhatnak a felhasználók. Akár 120 Hz-es képfrissítési rátájával a nézők magával ragadó élményt kapnak függetlenül attól, hogy filmeznek, neteznek vagy videojátékoznak. A profi szemkímélő megoldásokkal teli HONOR Magic Vs dinamikus tompítást nyújt, ami intelligens és gördülékeny módon változtatja a képernyő fényerejét, csökkentve a szemek terhelését a túlzott képernyőhasználat során. Az eszköz legújabb Circadian Night Display funkciója hatékonyan minimalizálja a kék fény negatív hatásait és segíti javítani a felhasználók alvásminőségét ahhoz, hogy energikusabbak és produktívabbak legyenek napközben. Az okostelefon mindkét képernyője 1920Hz-es PWM halványító megoldással van felszerelve, ami csökkenti a vibrálást, kényelmes élményt kínálva még alacsony megvilágítású környezetben is.

Számítógépes fényképezés és minőségi hangélmény 

A HONOR Magic Vs háromkamerás rendszere egy 54MP-es IMX800 hátlapi kamerából, egy 50MP-es ultraszéles & makróból és egy 8MP-es, 3x-os optikai zoomot kínálóból áll össze, amik magukkal ragadó, bámulatosan részletes fényképek készítésével biztosítanak elképesztő fotózási és videozási élményt. A HONOR saját fejlesztésű, mesteséges intelligencia hajtotta motorjának köszönhetően a lehető legjobb számítógépes fényképezési lehetőségek járulnak hozzá a kiváló minőségű fotókhoz minden helyzetben.

 

Páratlan teljesítmény egész nap

A Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 mobil platform hajtotta okostelefon csúcskategóriás teljesítményt nyújt. Feljavított GPU-s és CPU-s teljesítménnyel és energiahatékonyabb megvalósításával gyorsabb és stabilabb felhasználói élményt garantál. A HONOR Magic Vs-ben 8GB RAM és 256GB tárhely van, illetve elérhető egy 12GB RAM-os és 256 vagy 512GB-os tárhelyű változata is – ezek mind növelik az általános feldolgozási sebességeket és a tárhelykapacitást. A 66W-os HONOR SuperCharge-dzsal az eszköz akkumulátorát 46 perc alatt lehet 100 százalékra feltölteni.

Dupla TTE a jobb biztonságért

A HONOR Magic Vs úgynevezett Dupla TTE (Trusted Execution Environment) biztonsági rendszerrel van felruházva, amit a Qualcommal együtt fejlesztett ki a vállalat. Ez hardverszintű védelmet kínál a felhasználóknak. Az Android 12-n alapuló, legújabb MagicOS 7.0-t futtató okostelefon számos okos funkciót kínál a multitaskinghoz és a produktivitás maximumra járatásához.

Színek, árazás és elérhetőség

A HONOR Magic Vs gyönyörű színekben érhető el: választható narancssárga, ciánkék és fekete variánsa. November 23-ától Kínában 7499 jüanért vásárolható meg.

Kulcsszavak: okostelefon, HONOR
Vissza