A HONOR bemutatja továbbfejlesztett fitnesz-okoskarkötőjét

Kütyü Magazin - 2023. március 15.

A HONOR bemutatta a HONOR Band 7-et, az új innovatív egészségügyi testen hordható eszközét. A HONOR Band 7 nagyobb AMOLED kijelzővel, 14 napos akkumulátor-üzemidővel és pontos mérésekkel érkezik. A HONOR egészségügyi technológiájának köszönhetően a készülék képes rögzíteni a pulzusszámmal, az alvással, a stresszel és egyéb többdimenziós egészségügyi paraméterekkel kapcsolatos értékeket és adatokat – így hosszútávú társ a felhasználók egészségmenedzsmentjében.

Stílusos pántkialakítás és színek

A minden alkalomhoz illő HONOR Band 7 1,47”-es, színes AMOLED kijelzője 2,5D ívelt üveggel, 282 PPI felbontással és körülbelül 18 g tömeggel érkezik. A stílusos kiegészítőt fémtextúrás permetezési eljárással és magasfényű textúrával gyártják. Az új színekkel és a választható óralapok változatosságával a fogyasztók könnyedén kifejezhetik személyiségüket, közben hangulatukhoz és stílusukhoz is igazítva az eszközt.

A két színben –  meteorfekete és  korallpink  – kapható HONOR 7 Band számos funkciót kínál azoknak, akiket vonz az egészség, a wellness, a sport és az intelligens élet világa. A 14 napos akkumulátor-üzemidő és a gyorstöltés folytonosabb egészségmenedzsmentet, valamint nagyobb kényelmet és komfortot biztosít mindenki számára.

 

MI-vel még hatékonyabb egészségellenőrzési képességek

A HONOR Band 7 mesterséges intelligenciával felvértezve segíti a felhasználókat, hogy jobban  kezelhessék az egészségüket és a jólétüket azáltal, hogy az eszköz pontos méréseket, illetve nyilvántartásokat készít a pulzusszámról, az alvásról, a stresszről és más többdimenziós egészségügyi paraméterről. Mindezek alapján a Band 7 edzési ajánlásokat is tesz, melyekkel a felhasználók  életminőségüket is javíthatják.

Az eszköz a HONOR vezető egészségügyi technológiáját használva biztosít egésznapos pulzusmérést is, amely a HONOR hosszú ideje felhalmozott pulzusmérési tapasztalatait felhasználva pontos adatokat kínál nemtől, kortól és csuklómérettől függetlenül. A professzionális optikai alkatrészek és az AI-algoritmusokkal ellátott chipkészlet használatával jelentősen javítja a pulzusszám-monitorozás pontosságát, és a fogyasztók számára valós idejű precíz adatokat biztosít, hogy jobban megismerjék fizikai állapotukat.

A HONOR Band 7 egésznapos véroxigén-ellenőrzővel is rendelkezik, amely rezgéssel figyelmezteti a felhasználókat, ha értékük alacsony szinten jár. Az okoskarkötő professzionális alváskövetővel is rendelkezik, amely pontosan rögzíti az alvásminőséget.

 

96 sportmód

A sportoláshoz és extrém tevékenységekhez is kiváló társ lehet az eszköz, ugyanis 96 féle edzésmód van előtelepítve rá, amelyek között megtalálható a futás, a gyaloglás, a kerékpározás, az úszás, az elliptikus edzés, az evezés, a szabadedzés és az újonnan hozzáadott ugrókötelezés. A HONOR Band 7 valós időben rögzíti a sportadatokat, így a fogyasztók könnyen nyomon követhetik teljesítményüket és eredményeiket. A felhasználók rögzített egészségi állapotadatait felhasználva a zsírégető ajánlási funkció tudományos alapokra helyezve javíthatja az edzési eredményeket azáltal, hogy megtalálja a tökéletes zsírégető zónát, valamint a legjobb zónát az állóképesség javításához. Edzés közben a HONOR Band 7 valós időben emlékezteti a fogyasztót, hogy a hatékony zsírégető tartományon belül maradjon, az edzés után pedig megjelenik a becsült elégetett súly mértéke is.

A nagyobb kényelem érdekében a fogyasztók közvetlenül a HONOR Band 7 készülékről kezelhetik edzéseiket anélkül, hogy a mobiltelefonjukhoz kellene nyúlniuk.  

Az okos élet élménye

Az egészség- és sportkövetési lehetőségeken túl a funkciókban gazdag HONOR Band 7 a fogyasztók számára egy átfogó intelligens életérzést is nyújt. Számos opciót kínál, mint például a telefonkeresés funkció. A HONOR Band 7 emellett hasznos asszisztensként is működik, így a fogyasztók közvetlenül a HONOR Band 7-ről olvashatnak üzeneteket, kezelhetik a bejövő telefonhívásaikat, megtekinthetik az időjárás-előrejelzést, beállíthatnak ébresztőt, vezérelhetik a zenelejátszást, sőt, távolról vezérelhetik a telefonjukkal való fényképezést is.

 

14 napos akkumulátor-üzemidő és szupergyors töltés

A nagyobb kényelem és a fogyasztói élmény fokozása érdekében a HONOR Band 7 14 napos akkumulátor-üzemidővel rendelkezik. Az üzleti utazásokhoz és nyaralásokhoz is hasznos óra intenzív használat esetén akár 10 napig, átlagos használatkor pedig akár két hétig is üzemelhet. A gyorstöltésnek köszönhetően a HONOR 7 Band mindössze öt perc töltés után is akár két napig bírja a használatot.

Elérhetőség és árazás

A HONOR Band 7 bruttó 22 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg.

Vissza