Már az üzletekben a HONOR két új okostelefonja

Kütyü Magazin - 2023. február 17.

A HONOR bejelentette, hogy mától elérhetők a HONOR X7a és a HONOR X8a készülékek. A HONOR X7a hosszú üzemidejű 6000mAh akkumulátorral, 50MP-es ultratiszta, négyszeres kamerarendszerrel, 128GB tárhellyel és lenyűgöző, 6,74”-es HONOR FullView kijelzővel gazdagítja a HONOR X sorozatot.

A HONOR X8a pedig vonzó külsejével, 6,7”-es FullView kijelzőjével, 93,6% képarányával és robosztus eszközfelhozatalával megbízható társ minden helyzetben. A kecses készülék 7,48mm és 179g, könnyed élményt biztosít minden szituációban. A letisztult, karcsú formatervezés és a sima, csillogó bevonat nemcsak stabil fogást, hanem kellemes külsőt is biztosít. A készülék tökéletes egyensúlyt biztosít a külső és a funkcionalitás között.

Kompakt méretek, hatalmas akkumulátorok

A HONOR X7a karcsú és elegáns vázába ágyazott 6000mAh kapacitású akkumulátora a HONOR X sorozat eddigi okostelefonjai közül a legkiválóbb üzemidőt biztosítja. A HONOR Smart Power Saving technológiának köszönhetően az energiafogyasztás optimalizálásával a legújabb HONOR X7a akár 42 órányi közösségi média-böngészést, 42 órányi telefonálást vagy 29 órányi zenestreaminget is képes támogatni egyetlen teljes feltöltéssel, így megbízható társa lesz az állandóan úton lévő felhasználóknak. A 22,5W-os HONOR SuperCharge funkcióval felszerelt HONOR X7a bravúros töltésteljesítményt kínál: a felhasználók több mint 10 órányi zenei streaminget élvezhetnek mindössze 30 perces töltéssel.

 

Az iparági szintű innovatív akkumulátor-technológiáknak köszönhetően a HONOR X7a cellája nagyobb energiasűrűséggel és kisebb vastagsággal rendelkezik, ami a hosszú akkumulátor-üzemidő ellenére is karcsú formatervezést tesz lehetővé. Az akkumulátor emellett kivételesen hosszú élettartammal büszkélkedhet, ugyanis még három év használat után is képes a 80% feletti állapotot tartani.

A HONOR X8a 4500mA kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely szintén lehetővé teszi az egész napos, megszakítás nélküli használatot. Egyetlen feltöltéssel ez a készülék akár 13 órányi zenei streaminget, 13,5 órányi videolejátszást, 11 órányi rövid klipes böngészésést vagy 16 órányi közösségimédia-böngészést biztosít, így a felhasználók folyamatosan online lehetnek és szórakozhatnak.

Lenyűgöző kijelző, stílusos külső

A HONOR X8a 6,7”-es HONOR FullView kijelzőnek köszönhetően nagy képernyőn lehet nézni és élvezni a tartalmakat, amit tovább fokoz a bámulatos 93,6%-os képernyő-test arány. A HONOR Display Color Calibration technológiával felszerelt eszköz a színhőmérsékletet képkockánként hangolja, ezzel biztosítva még élethűbb színeket, azaz még jobb felhasználói élményt. A TÜV Rheinland által tanúsított alacsony kékfény-technológiával is felszerelték az okostelefont, amely csökkenti a káros kékfényt, így ideális azok számára, akik hosszú órákat töltenek vizuális tartalomfogyasztással. Az akár 90Hz-es képernyőfrissítési frekvenciával pedig több képkockát képes megjeleníteni másodpercenként a gördülékenyebb videozásért és játékért, eleget téve a mindennapi használat sajátosságainak.

 

A HONOR X7a 6,74”-es HONOR FullView kijelzője 90,07%-os képernyő-test arányt biztosít, így a telefon magával ragadó élményt nyújt minden esetben, függetlenül attól, hogy a felhasználó dolgozik, videókat streamel vagy játszik. A HD felbontást és a 16,7 millió színmélységet támogató HONOR X7a lenyűgöző tisztasággal és élénkséggel jeleníti meg a képeket. A TÜV Rheinland által tanúsított alacsony kékfény-kibocsátással a HONOR X7a kijelzője is hosszabb ideig használható anélkül, hogy megterhelné a szemet. Az eszköz szemkímélő eBook és sötét módjai további opciók a szemek kímélésére.

X7a – Gördülékeny felhasználói élmény a hatalmas tárhely és a kimagasló kameralehetőségek által

A HONOR X7a egy lenyűgöző, 50MP-es, ultra-tiszta négyes kamerarendszerrel rendelkezik, amely egy 50MP-es fő, egy 5MP-es széles látószögű, egy 2MP-es makro és egy 2MP-es mélységmérő kamerából áll, így a felhasználók egész nap és egész éjjel élénk részletességgel rögzíthetik életük emlékezetes pillanatait. Az előlapon a 8MP-es kamera megkönnyíti a kiváló minőségű portrék készítését, így ideális a szelfik szerelmeseinek, akik imádnak barátaikkal, családtagjaikkal és kedveseikkel fotózkodni.

 

Azok a felhasználók, akik szeretik, ha mindig elérhetik kedvenc programjaikat és tartalmaik, teljes mértékben kihasználhatják a nagyméretű, 128 GB-os tárhelyet, amely több mint 28 ezer képet, 11 ezer zeneszámot vagy 450 HD videót képes tárolni. A MicroSD-kártya foglalat lehetővé teszi azt is, hogy a tárhelyet tovább bővítsék akár 1 TB-ra, így nagyobb rugalmasságot biztosítva üzleti és személyes igényeiknek.

X8a – Erőteljes kamerarendszer a lehengerlő fotókért, bárhol és bármikor

A HONOR X8a 100MP-es, tripla hátsó kamerarendszerrel büszkélkedhet, ami az X sorozat eddigi legmagasabb megapixel száma. A készülék egy 100MP-es fő, egy 5MP-es széles és mélységi és egy makro kamerából áll, így a HONOR X8a nagyfelbontású képeket tud élénk tisztasággal rögzíteni, még részletgazdag jelenetek fényképezésekor is. A telefonnak egy 16MP-es előlapi kamerája is van, amivel látványos, nagyfelbontású szelfiket lehet lőni. 

A képeket optimalizáló, iparági szintű mesterséges intelligencia (AI) technológiával párosítva a HONOR X8a lehetővé teszi azt is, hogy több mint 20 szituációban készítsenek egyszerűbben lenyűgöző, éles, tiszta fotókat. Az eszközön az Android 12 alapú Magic UI 6.1 fut, ami különféle további okos funkciót tesz lehetővé: például a HONOR Share-rel gyorsan lehet a remek képeket átvinni más készülékekre.

Árazás és elérhetőség

A HONOR X7a a stílustudatos közönség számára tervezett készülék, két lenyűgöző színben kapható: ezek az óceánkék és az éjfekete. A HONOR X7a mától kapható 94 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

A HONOR X8a pedig az elegáns eszközöket  fogyasztóknak kialakított telefon, három brilliáns színben érhető el: ezek a ciánkék, a titánezüst és az éjfekete. A HONOR X8a 114 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron kapható.

Kulcsszavak: okostelefon, HONOR
Vissza