Központosított hűtési megoldás a Thermaltake toronyházsorozatában

Kütyü Magazin - 2023. április 27.

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a CTE C750 teljes méretű toronyházsorozat fekete és hófehér változatának megjelenését. 

A CTE C750 sorozat egy teljes méretű E-ATX toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását alkalmazza – a központi hűtési hatékonyság rövidítése –, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. A ház három, a legújabb CT140-es ventilátorral érkezik, és kompatibilis az akár 420 mm-es AIO-radiátorokkal. Egy előtelepített pumpa- és tartályrögzítővel rendelkezik az aljában elhelyezve, így a CTE C750 felülmúlhatatlanul mutatja be az egyedi folyadékhűtéseket. 

Hogy hatékonyabb légáramlási útvonalakat biztosítson a fejlett hardvereknek, a CTE-kialakítású sorozat 90 fokban elforgatott alaplaptartót alkalmaz, így lehetővé teszi a CPU-nak és a grafikus kártyáknak – a kritikus hőforrásoknak –, hogy egymástól független légáramlási útvonaluk legyen az előlapi és a hátsó panel generálta hideg levegőhöz közelebb helyezve. A CTE C750 sorozat akár tizennégy 120 mm-es/140 mm-es ventilátor és 420 mm-es AIO-radiátor befogadására is képes az elülső, a hátsó és az alaplap felőli oldalakon, lehetővé téve a hideg levegő három irányból történő áramlását a hőelvezetés optimalizálásáért. A CTE C750 sorozat két választható modellt tartalmaz. A CTE C750 TG ARGB teljes méretű toronyházat edzett üveg előlappal és CT140 előtelepített ARGB-ventilátorokkal, valamint a CTE C750 Air teljes méretű toronyházat perforált fém előlappal és CT140 előtelepített PC-ventilátorokkal, ami egy szellősebb ház.

A CTE C750 sorozatot úgy tervezték, hogy maximálisan testreszabható legyen az eltérő hűtési típusokhoz, beleértve a lég-, az AIO- és az egyedi folyadékhűtéseket. A három elülső, felső és hátsó előtelepített CT140 ventilátor mellett a CTE C750 sorozat ventilátortartó keretekkel (elülső, alsó és hátsó oldal), valamint pumpa- és tartályrögzítővel (alul) rendelkezik, hogy az AIO-k és a DIY PC-k szerelmesei egyszerűen telepíthessék a kapcsolódó alkatrészeket, és megépíthessék álmaik gépét. A bal oldali, 4 mm vastag edzett üvegből készült üvegpanel által a felhasználók teljes pompájukban megmutathatják folyadékhűtő rendszerük összes belső alkatrészét.

A CTE C750 sorozat felhasználóbarát házként számos kialakítást támogat a hatékony helykihasználásért. A beépített, elforgatható PCI-e rögzítőfoglalatok és a zárt VGA-emelő kábeltartókeret segítségével a grafikus kártyát tetszés szerinti módon mutathatod meg. A kétkamrás kialakítás egy letisztult és tágas belső teret különít el a jobb kamrának, továbbá a PC-építők kiváló kábelmenedzsmentet érhetnek el a ház belsejében található, dedikált tépőzáras pántokkal és kábelcsíptetőkkel. Az alaplapi szellőzőnyílás fedőlapja jobbra elmozdítható, hogy elrejtse a kábeleket, valamint extra ventilátor/radiátor rögzítőhelyeket biztosít a hűtőrendszernek. Emellett a CTE C750 négy USB 3.0 Type-A, egy USB 3.2 Gen 2 Type-C és egy HD-audiócsatlakozóval rendelkezik, hogy megfeleljen a felhasználók funkcionális igényeinek.

A Thermaltake élvonalbeli CTE-kialakításának és kétkamrás dizájnjának köszönhetően a CTE C750 sorozat egy ideális E-ATX teljes méretű toronyház azon játékrajongóknak, akik a kiváló hűtési támogatást és a tágas belső teret részesítik előnyben egyéni folyadékhűtéseiknek. Ne maradj le a CTE C750 TG ARGB és a CTE C750 Air teljes méretű toronyházakról, és élvezd a Thermaltake központosított hűtési hatékonyságú kialakítását álmaid PC-összeállításainál!

 

 

A CTE C750 teljes méretű toronyház jellemzői: 

90 fokban elforgatott alaplaprögzítés

A CTE-kialakítás 90 fokban elforgatott alaplaprögzítést használ, így hatékonyabb légáramlási útvonalat biztosít, és lehetővé teszi a hideg levegő tényleges és hatékonyabb elosztását kritikus komponenseiden.

Vidd közelebb a kritikus hőforrásokat (CPU és grafikus kártyák) a hideg levegő felé!

Mivel a CPU elhelyezése sokkal közelebb került az előlaphoz, a grafikus kártya pedig a hátsó panelhez, egymástól függetlenül biztosított a hideg levegő áramlása a CPU és a grafikus kártyák hőelvezetéshez.

Hatékonyabb bemeneti légáramlás

Ezzel az átfogó megközelítéssel a CTE jobb és hatékonyabb bemeneti légáramlást biztosít a fő alkatrészek és a hűtés elhelyezésével, miközben optimalizálja a rendszer hőelvezetését.

Elérhető AIO és egyedi folyadékhűtésű rendszerekhez

Úgy tervezték, hogy megfeleljen mind az all-in-one, mind az egyedi folyadékhűtési megoldások igényeinek, továbbá a CTE C750 bal oldalt 4 mm-es edzett üveglapokkal érkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy az összes alkatrészt teljes RGB-pompájukban láthassák és csodálhassák meg.

Maximális radiátortámogatás – akár 360 mm-es/420 mm-es radiátorok több helyen

A CTE C750 sorozat kiváló hűtési támogatást kínál az egyedi folyadékhűtések rajongóinak, különböző rögzítőhelyek és elegendő belső tér áll rendelkezésre a saját konfigurációk összeállításához. A CTE C750-ben egyszerre akár 5 radiátor is elfér (három 360 mm-es és két 240 mm-es radiátor), ezzel hihetetlen radiátortámogatást biztosítva.

Az AIO-kompatibilitás érdekében akár 420 mm-es radiátorok is felszerelhetők az elülső, hátsó és alaplapi oldalra; a 360 mm-es radiátorok pedig a ház elejére, hátuljára, alaplapi oldalára és aljára is, így a PC-rajongók végtelen számú lehetőséget kapnak az ideális számítógép megépítéséhez.

Álmaid összes hűtőkomponense elfér

A CTE C750 teljes méretű toronyházak kimagasló ventilátor- és hűtésrögzítési kapacitással rendelkeznek: akár tizennégy 140 mm-es ventilátor és 360 mm/420 mm-es AIO-hűtők is felszerelhetők különböző pozíciókban. Ráadásul az elülső, alsó és hátsó oldalon található ventilátortartó keretek biztosítják az összes kívánt hűtőelem egyszerű beszerelését.

Új CT-sorozatú ventilátorok

Új CT-sorozatú ventilátorokkal érkezik, így a felhasználók választhatnak a fekete vagy fehér, RGB-s vagy RGB nélküli megoldások közül, hogy bármilyen színsémához passzoljanak.

Elforgatható PCI-E rögzítőfoglalatok

Az elforgatható PCI-E rögzítőfoglalatok lehetőséget biztosítanak a grafikus kártyák vízszintes vagy függőleges elhelyezésére, bőséges flexibilis teret létrehozva a rendszerednek.

Lehetőségek a csúcskategóriás bővítésre

A CTE C750 sorozat rendkívüli bővíthetőséggel rendelkezik, így álmaid legmodernebb rendszerét is összeállíthatod benne. Akár egy E-ATX (12 x 13 hüvelykes) alaplapot, egy maximum 190 mm magas CPU-hűtőt, radiátor nélkül maximum 420 mm hosszú VGA-t, egy legfeljebb 220 mm hosszú tápegységet és akár tizenkét 2,5 hüvelykes SSD-t vagy hét 3,5 hüvelykes HDD-t is képes támogatni.

Tökéletes porvédelem

A toronyház tetején, elején, alján, hátulján és jobb oldalán finom, eltávolítható szűrők találhatók, amelyek kiváló védelmet nyújtanak a por ellen, valamint könnyen eltávolíthatók a tisztításhoz.

Az I/O-portok mindent tartalmaznak, amire szükséged lehet

A felső panelen négy USB 3.0, egy USB 3.2 Gen 2 Type-C, valamint HD audio portok is találhatók, hogy szükség esetén közvetlen hozzáférést biztosítsanak.

Kulcsszavak: Thermaltake, toronyház
Vissza