Szűrés

A(z) Thermaltake kulcsszót tartalmazó cikkek

Thermaltake: Központosított hűtési hatékonyság

2024. április 23. -

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

Kulcsszavak: toronyház, Thermaltake
Tovább

Íme az ASTRIA, a Thermaltake meteorzáporokat megidéző léghűtése

2024. április 11. -

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bejelentette az ASTRIA 200/400/600 ARGB Sync CPU-hűtőit. Imádkoztál vagy kérted már azt a csillagoktól, hogy megtaláld az ideális léghűtést? Az ASTRIA ARGB sorozat az a bizonyos! Ez egy vadonatúj léghűtés sorozat, melynek felső borításán ragyogó meteorzápor fényeffektek láthatók, ami tökéletesen passzol az elegáns, tetőtől-talpig fekete kialakításhoz, és tényleg úgy néz ki, mint egy igazi meteorzápor egy csillagfényes éjszakán. Ráadásul az ASTRIA ARGB sorozat továbbfejlesztett CT120 ARGB-ventilátorokkal érkezik, amelyek megnövelt légáramlást biztosítanak csúcskategóriás CPU-id hűtéséhez.

Tovább

Tápegység a túlhajtás szerelmeseinek? Íme a Thermaltake Toughpower TF3 1550 W

2024. március 22. -

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a Toughpower TF3 1550 W-ot, egy csúcskategóriás ATX 3.0 tápegységet, a nagy teljesítményű rendszerek teljes energiaellátására tervezve. A két fejlett, 12+4 pines kábellel kompatibilis, natív PCIe 12V-2x6 moduláris interfész az új technológiával stabilabb támogatást biztosít a következő generációs hardvereknek. A kiváló 80 PLUS Titanium hatékonyságával és az Intel szabványainál szigorúbb specifikációkkal a Toughpower TF3 1550 W kiváló minőségű és stabil áramellátást biztosít a túlhajtást kedvelők PC-ihez. 

Kulcsszavak: Thermaltake, tápegység
Tovább

Láss egy szebb képet az összes részlettel!

2024. február 27. -

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a TGM-I27FQ és a TGM-V32CQ Curve gaming monitort, a kiváló minőségű QHD-s (2560x1440) képernyőt profi gamereknek. A TGM-I27FQ egy 165 Hz-es frissítési gyakoriságú és gyors IPS-technológiát használ, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy élvezhessék a még tökéletesebb élményt és a kiváló képminőséget gyorsan mozgó játékok közben. A TGM-V32CQ 170 Hz-es frissítési gyakorisággal és 1000R-es görbülettel érkezik, lehetővé téve, hogy teljesen elmerüljünk a játékban a képernyő azonnali reakciója és a tökéletes betekintési szögek révén.

Tovább