Szűrés

A(z) Thermaltake kulcsszót tartalmazó cikkek

Új tápegységet mutatott be a Thermaltake

2023. május 22. -

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a legújabb Toughpower GF A3 Gold sorozatot. 

Kulcsszavak: tápegység, Thermaltake
Tovább

A Thermaltake bejelentette új TOUGHRAM RGB D5 DDR5 memóriáját

2023. május 10. -

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a TOUGHRAM RGB D5-öt, amely hat különböző színű TT Premium klasszikus hűtőbordával érhető el: fekete, fehér, Racing Red, Metallic Gold, türkiz és Racing Green. A 8 nagy fényerejű LED-del szerelt és prémium szoftveres támogatást nyújtó TOUGHRAM RGB D5 lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy személyre szabják RGB-fényhatásaikat, és élvezhessék a dinamikus világítási élményt. A TOUGHRAM RGB D5 akár 5600 MT/s-os sebességgel és 32 GB (16 GB x2) kapacitással érkezik, emellett kiváló minőségű alkatrészeivel biztosítja sebességét és stabilitását.

Kulcsszavak: Thermaltake, memória
Tovább

Központosított hűtési megoldás a Thermaltake toronyházsorozatában

2023. április 27. -

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a CTE C750 teljes méretű toronyházsorozat fekete és hófehér változatának megjelenését. 

Kulcsszavak: Thermaltake, toronyház
Tovább

Gyors csatlakozás mágneses rögzítéssel

2023. április 15. -

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette, hogy a SWAFAN EX12 RGB PC-ventilátor és a SWAFAN EX12 RGB White PC-ventilátor már világszerte megvásárolható. 

Kulcsszavak: Thermaltake, ventilátor
Tovább