Itt a K-Mic Natrium gamer mikrofon

Kütyü Magazin - 2023. május 21.

The G-Lab kiváló minőségű RGB-s mikrofonja, a K-Mic Natrium már elérhető Magyarországon. A mikrofon ideális választás játékhoz, streaminghez és podcastok készítésehez egyaránt. Az RGB világítás testre szabható, így könnyedén kedved szerint állíthatod a fényeket.

Kiváló hangminőség és zajszűrés

A K-Mic Natrium kivételes hangminőséget biztosít, így kiváló választás stremelésre Twitchen vagy YouTube-on keresztül, valamint podcastokhoz, vlogokhoz és akár énekléshez is.

A mikrofon érzékenységének állíthatósága mellett a Natrium kardioid felvételi mintával rendelkezik, ami csak az elölről érkező hangot veszi fel, így képes elnyomni a háttérzajt, hogy a hangod tisztább és részletgazdagabb legyen.

 

5 RGB szín + Neon mód

A legtöbb asztali mikrofontól eltérően, a K-Mic Natrium rendkívül élénk LED-es világítást kapott, és 5 szín közül választhasz a saját ízlésednek megfelelően: sárga, zöld, kék, ibolya, türkiz. A Neon mód lehetővé teszi a színek váltakozó megjelenését, ezzel dinamikus stílust kölcsönözve az eszköznek.

 

Egyszerű vezérlés és némítás

A K-Mic Natrium segítségével a mikrofonod beállítása még soha nem volt ilyen egyszerű! Az összes funkciót közvetlenül a mikrofonról érheted el a különböző vezérlőkön keresztül, melyekkel beállíthatod a visszhang mértékét, a hangerőt, a mikrofon érzékenységét, valamint a világítást is. A Touch Mute funkció továbbá egy pillanat alatt elnémítja a mikrofont. Egyszerűen nyomd meg a Natrium tetején a G-Lab logót és a mikrofon néma módba kapcsol, amit a LED piros színre történő váltása is jelezni fog.

 

Multiplatform és szoftveres kompatibilitás

Csatlakoztasd a K-Mic-Natriumot USB-n vagy a beépített jack csatlakozón keresztül PC-hez vagy konzolhoz, ami a plug & play kialakításának köszönhetően illesztőprogram nélkül azonnal használható lesz. A K-Mic Natrium kompatibilis PC-vel, PS4-gyel és PS5-tel, valamint a legtöbb kommunikációs és hangrögzítő szoftverrel, beleértve a Discordot, TeamSpeaket és Skype-ot.

 

Robosztus és stabil megjelenés

A K-Mic Natrium egy rendkívül stabil talppal érkezik, amelynek az alján egy gumírozott csúszásgátló található, így biztosítja, hogy a mikrofon ne mozduljon el az asztalon.

A kiváló minőségű anyagokból készült K-Mic Natrium garantálja a rendkívüli tartósságot a mindennapi használat során! 

Kulcsszavak: mikrofon, The G-Lab
Vissza