A győzelem hatókörének kiszélesítése

Kütyü Magazin - 2023. június 18.

Az AGON by AOC, a világszerte elismert gaming monitor* és IT-kiegészítő márka az AGON AG405UXC bemutatásával újradefiniálja az elmerülést a játékban. Ez a 40 hüvelykes (100 cm) képátlójú, lapos, ultraszéles (21:9) gaming monitor, amely a neves AGON sorozat része, a teljesítmény erőműve, amely 3440x1440 felbontású IPS panellel és 144 Hz frissítési rátával büszkélkedhet. Az AG405UXC modellt úgy tervezték, hogy magával ragadja a felhasználókat, és új mércét állítson fel az ultraszéles gaming piacon.

 

AG405UXC: 40 hüvelykes méretével és 144 Hz frissítési rátájával kitágítja a játék-horizontot

 

Kiszélesíti a játékok világát

Az AG405UXC a 40 hüvelykes, lapos, ultraszéles IPS panelével olyan tágas gaming környezetet kínál, amely a felhasználót teljesen belevonja a játék folyamatába. A 3440x1440 UWQHD felbontással az AG405UXC részletgazdag és éles képet nyújt. A 144 Hz képfrissítési frekvencia és az 1 ms MPRT válaszidő gördülékeny és reszponzív játékmenetet biztosít.

A monitor tökéletes társ az olyan streamelők és tartalomkészítők számára is, akik az extra vízszintes teret kihasználhatják a csevegőablakuk vagy a streaming szoftverük beillesztésére, vagy videóik szerkesztésekor a teljes idővonal megtekintésére.

 

Kiemelkedő teljesítmény ultraszéles formátumban

Az AG405UXC lapos, ultraszéles IPS-panelével olyan játékosok számára készült, akiknek a nagy kijelzőméret mellett fontos a nagy sebességű teljesítmény és a kiváló vizuális minőség. Ez a monitor 144 Hz képfrissítési frekvenciát és 1 ms MPRT válaszidőt kínál, nagy sebességű játékélményt biztosítva ezáltal a gyors tempójú játékokhoz.

 

Az impozáns képernyőméret és az ultraszéles, 21:9 képarány egyértelmű előnyt jelent a játékosoknak, különösen azok számára, akik stratégiai, szimulációs és szerepjátékokkal foglalkoznak. Ezek a műfajok gyakran tartalmaznak összetett felületeket és kiterjedt környezeteket, így a további képernyőterület lehetővé teszi a játékosok számára, hogy szélesebb rálátást kapjanak a játékvilágra. A játékosok egyszerre több menüt is elérhetnek anélkül, hogy túlzsúfolnák a képernyőt. Az ultraszéles formátum a verseny- és repülés-szimulációs játékok játékélményét is javítja, mivel szélesebb látóteret biztosít, amely jobban utánozza a természetes emberi látómezőt. Ez fokozhatja az elmerülést és versenyelőnyt biztosíthat, mivel a játékosok többet láthatnak a játék világából anélkül, hogy panorámázniuk vagy görgetniük kellene. Az AG405UXC modellt tervezése a méret, a formátum és a nagy teljesítményű funkciók kombinációjával úgy történt, hogy a műfajok széles skáláján emelje a játékélményt.

 

Az AG405UXC támogatja az AOC intuitív G-Menu szoftverét is, amely lehetővé teszi a monitor beállításainak egyszerű testreszabását, beleértve a színeket, a túlhúzást és az olyan játék-specifikus funkciókat, mint a Shadow Control, a Low Blue Mode, a Dial Point, és a Frame Counter. Emellett alacsony bemeneti késleltetést biztosító beállításokat is kínál, biztosítva a gyors és érzékeny játékélményt, valamint az akadozástól és szakadozástól mentes játékélmény érdekében Adaptive-Sync támogatással is rendelkezik.

A monitorhoz tartozik továbbá egy sokoldalú állvány is tartozik, amely széles körű dőlés- és forgatási lehetőséggel, valamint 150 mm-es magasságállítással rendelkezik, így biztosítva a kényelmet a hosszabb játékmenetek során. A további funkciók közé tartozik egy USB-C port 90 W tápellátással, egy USB elosztó a perifériák kényelmes csatlakoztatásához, valamint beépített hangszórók a gazdag hangélményhez.

Az AG405UXC 2023 júniusától megvásárolható 649 € ajánlott fogyasztói áron.

__________________

* IDC Quarterly Gaming Tracker – Gaming Monitor 2022 Q4

Kulcsszavak: monitor, AGON by AOC, AGON
Vissza