Díjazták a Seyu innovatív megoldását

Kütyü Magazin - 2023. július 10.

A ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’, a szurkolók bevonásával és szórakoztatásával foglalkozó megoldások terén világszerte elismert, vezető magyar sport tech startupot díjaztak a Johan Cruyff ArenA-ban megrendezésre kerülő Reimagine Football Challenge-en. A 2018-ban alapított cég első magyar vállalatként ért fel ilyen szakmai magasságokba és képviselte hazánkat a rangos eseményen a top 10 cég között, amelyeket 77 megoldás közül választottak ki 14 országból.

A többnyire holland futball szervezetek - KPMG, AFC Ajax, KNVB, Johan Cruyff ArenA, Eredivisie – és a City Football Group által közösen megrendezett versenyre az iparág leginnovatívabb startupjait hívták meg, hogy bemutassák megoldásukat, hogyan birkóznak meg a futball ipar legjelentősebb kihívásaival. 

 

A „Personalised Fan Journey” kategória egyik győzteseként került ki a Seyu, akik megoldásukkal lehetővé teszik, hogy a szurkolók  nemcsak a stadionokból, hanem távolról is tudják biztatni csapatukat a pályán. A Seyu egyedülálló technológiával építi a szurkolók és kedvenc csapatuk/sportolójuk közötti mélyebb érzelmi köteléket, miközben a sportszervezetek több, igen fontos kihívásaira is választ nyújt üzletileg.

"Az elismerés nagy megtiszteltetés számunkra és hálásak vagyunk Marc Rondagh-nak (Marketing és Kereskedelmi Igazgató) és az Eredivisie csapatának, hogy minket választottak, és elismerik a megoldásunk erejét, hogy szurkolók millióinak szerezzen örömet." – mondta Vecsernyés Tamás, a Seyu ügyvezetője. "Ez az elismerés megerősíti bennünk azt, hogy a sport iparágban egyre nagyobb a nyitottság az innovatív megoldásokra, mint a Seyu és hogy Magyarországról is lehet világszerte elismert, sikeres sport tech céget építeni."

 

A kiválasztásnak köszönhetően az elkövetkező hónapokban a Seyu-nak lehetősége lesz közös munkához látni a holland első osztállyal és kidolgozni a legideálisabb üzleti modellt, amely segíti majd az Eredivisie-t a szurkolók globális bevonásában és a stadionokon belüli meccsnapi élmény tovább fokozásában. 

Vissza