Légy láthatóbb és hallhatóbb, mint valaha

Kütyü Magazin - 2023. július 14.

A Sandberg bemutatta legújabb 360 fokos zajcsökkentő mikrofonját és 1080P felbontású, kifejezetten játékosoknak tervezett webkameráját.

Streamer USB Webcam Pro Elite – Légy láthatóbb, mint valaha!

A dán Sandberg, az iskolákban, otthoni irodákban és tárgyalótermekben való használat webkamerák gyártásában szerzett többéves tapasztalata alapján tervezte meg a legújabb, kifejezetten a játékosoknak szánt webkameráját. A Sandberg Streamer USB Webcam Pro Elite tökéletes streameléshez, játékhoz vagy akár konferenciabeszélgetésekhez, legyen szó üzleti vagy baráti egyeztetésekről.

Az új, kompakt webkamera Full HD 1080P felbontást biztosít szuper éles képpel 30 FPS-el, vagy 720P felbontást 60 FPS-el. A Streamer USB Webcam Pro Elite olyan extra funkciókat is kínál, mint az autófókusz és az automatikus fénykorrekció, így biztosítja a kiváló képminőséget még rossz fényviszonyok között is, mint például egy tipikus gamer szobában, ahol gyenge a megvilágítás. Maga a kamera egy fénygyűrű közepén helyezkedik el és érintéssel vezérelhető. A kamera beépített zajcsökkentős sztereó mikrofonja pedig lehetővé teszi az optimális hangvisszaadást, így a játék során minden csapattárs kiválóan fog hallani.

A Streamer USB Webcam Pro Elite a professzionális konferenciakamerákban használt EPTZ-vel is rendelkezik, így a felhasználók egy távirányító segítségével pásztázhatnak, megdönthetik a kamerát és akár zoomolhatnak is. Ez kifejezetten könnyebbséget jelent a játékosoknak, hiszen rendkívül egyszerűen beállíthatják a kamerát akár játék közben is.

Erling Hoff Petersen, a Sandberg A/S értékesítési igazgatója így nyilatkozott az új kameráról: „Nyilvánvalóan az esportra gondoltunk, amikor ezt a kamerát terveztük. Több ezer egyéb felhasználásra szánt webkamerából származó tudást használtunk fel, hogy a játékosok által kívánt funkciók megfelelő kombinációját hozzuk létre. Az eredmény egy igazán jó webkamera, amely alkalmas a streaming bármilyen formájára.”

 

  

SpeakerPhone Bluetooth+USB – 360°-os mikrofon a tiszta hangzásárt!

A Sandberg USB Speakerphone rugalmas és hordozható audiomegoldás online megbeszélésekhez. Egyszerűen csak csatlakoztatni kell a számítógép USB-portjához, vezetékkel vagy vezeték nélküli Bluetooth-on keresztül, és máris használatra kész az eszköz, ami hangszóróként és mikrofonként is funkcionál egyszerre.

A Bluetooth funkció azt is lehetővé teszi, hogy a felhasználók más mobileszközökkel is használhassák videós és normál beszélgetésekhez egyaránt, így a Speakerphone tökéletes alternatívája lehet egy headsetnek az otthoni irodában vagy a munkahelyi tárgyalóban. 

Martin Hollerup, a Sandberg vezérigazgatója sok értekezletet tart, amely során rendkívül fontos, hogy minden résztvevőt megfelelően halljanak. A hagyományos, webkamrába épített mikrofonok használata során előfordulhat, hogy a kamerához közelebb ülő személyt megfelelően lehet hallani, azonban aki távolabb, az asztal másik végén ül, már nem. Ezért is alkotta meg a Sandberg az új Speakerphonet, ami kiküszöböli ezt a problémát.

A Speakerphone 360°-os zajcsökkentő mikrofonnal rendelkezik, amely akár 3 méter távolságból is képes felvenni a hangokat, hogy kristálytiszta hangkivetítéssel, teljesen visszhangmentesen hallhassák a résztvevőket. Továbbá a beépített visszhangszűrővel rendelkező hangszórónak köszönhetően a tárgyalóban ülők is kiváló minőségben hallhatják a másik felet.

Vissza