Pozitivitás és stílus

Kütyü Magazin - 2023. július 18.

Új ingyenes és exkluzív háttérképekkel és témákkal gazdagodik a HONOR 90 szériája. A HONOR Témák appon keresztül elérhető funkciókkal a személyre szabhatóság kerül fókuszba, ezzel is még több lehetőséget adva a felhasználóknak egyéniségük kifejezésére.

200MP-es kamerájával és egymilliárd szín megjelenítésére képes kijelzőjével a HONOR 90 széria újradefiniálta az okostelefonos élményt. A készülék erőteljes alkotói eszköz, és a pozitív hangulatok megosztására született. Lehetőséget ad arra, hogy felhasználói bámulatos részletességgel örökítsék meg emlékezetes pillanataikat. A HONOR azonban most még többet kínál: ingyenes, exkluzív témák és háttérképek érhetők el, amik tovább fokozzák a felhasználói élményt.

 

 

Ragyogó gyűrűk, romantikus holdfázisok és a folyton bekapcsolt képernyőt díszítő elemek: a HONOR Talents témák a nemzetközi képzőművészeti verseny jelöltjeinek alkotásaiból is merítenek, valamint elérhetőek mesterséges intelligenciával generált háttérképek is, amiket a HONOR 90 és egyedi stílusa ihlettek.

Fejezd ki a stílusod, tedd egyedivé te is az eszközöd, és oszd meg a világod a HONOR témáival és háttérképeivel.

Vissza