A legkelendőbb WiFi 6 hozzáférési pontok sorozata új, több gigabites modellekkel bővült

Kütyü Magazin - 2023. július 29.

A biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások szállítója, a Zyxel Networks két további modellel bővítette sikeres WiFi 6 (802.11ax) hozzáférési pont-sorozatát, amelyet elsősorban kisebb és közepes méretű vállalkozások és szervezetek számára terveztek.

Ezek a hozzáférési pontok a megjelenésük után gyorsan bestsellerré váltak, köszönhetően annak, hogy amellett, hogy elérhető áron biztosítanak modern vezeték nélküli hálózati technológiát, a teljes hálózat és az egyes hozzáférési pontok távoli, központosított menedzselését is lehetővé teszik a fejlett Nebula felhőplatformon keresztül. Ezek a hálózati eszközök minden olyan szolgáltatást és funkciót kínálnak, amelyek egy biztonságos vállalati hálózathoz szükségesek, de az összetettebb igényekkel rendelkező felhasználók is értékelni fogják őket otthoni irodáikban. A fejlett vezeték nélküli szabványra való átálláshoz mindössze annyit kell tenni, hogy a meglévő hozzáférési pontokat egyszerűen lecseréljük újakra, a jelenlegi hálózati kábelek használatával. Ezek a hozzáférési pontok minden paraméterükkel az UniFi alternatíváinak tekinthetők.

 

 

Internet hozzáférés, ahol csak szüksége van rá 

Az új Zyxel NWA50AX és Zyxel NWA90AX Basic hozzáférési pontokat úgy tervezték, hogy a lefedettséget minden olyan helyre kiterjesszék, ahol helyi hálózatra és internet-hozzáférésre van szükség.

A két készüléken kívül az új sorozat tartalmazza az NWA55AXE kültéri modellt is, amely IP55-ös besorolású por- és vízbehatolás elleni védelemmel rendelkezik, és parkolók, udvarok, kertek és egyéb kültéri területek lefedésére szolgál. A Zyxel NWA55AXE hozzáférési pont emellett tökéletes az épületek közötti vezeték nélküli kapcsolat létrehozásához a Zyxel Smart Mesh technológia segítségével.

Multigigás WiFi 6 hozzáférési pont kisvállalkozások számára

A Zyxel újonnan piacra dobott NWA50AX PRO és NWA90AX PRO hozzáférési pontjai ideális választást jelentenek olyan kisvállalkozások számára, akik megfizethető WiFi 6 hozzáférési pontot keresnek, amely 3000 Mbps-os többgigás sebességet tesz lehetővé, és több csatlakoztatott eszközt és alkalmazást képes egyszerre kezelni.

A WiFi boost mellett mindkét hozzáférési ponthoz prémium multigigás Ethernet csatlakozás is tartozik. Mivel a hagyományos Cat5e kábelezésen is működik, a 2,5G-os uplink port újrakábelezés nélkül képes áttörni az 1,0G-s szűk keresztmetszetet, így könnyen létrehozhat egy megfizethető, nagy sebességű hálózati környezetet vállalkozása vagy otthona számára.

 

Állítsa be vezeték nélküli hálózatát percek alatt!

Az NWA50AX PRO és NWA90AX PRO hozzáférési pontokat úgy tervezték, hogy könnyen konfigurálhatók és telepíthetők legyenek olyan helyeken, mint a kis szállodák, kiskereskedelmi üzletek, éttermek vagy otthoni irodák. Nincs szükség hálózati szakértelemre. Az egyszerű konfiguráció lehetővé teszi, hogy percek alatt beállítsa a hálózatot ügyfelei és alkalmazottai számára.

A sorozat többi termékéhez hasonlóan mindkét hozzáférési pont kezelhető a Nebula Cloud hálózati platformmal vagy az eszköz helyi interfészén keresztül. Ez lehetővé teszi a hálózati rendszergazdák számára, hogy felügyeljék szervezetük teljes vezeték nélküli hálózatát, és bármikor és bárhonnan konfigurálhassák az egyes hozzáférési pontokat – egyszerűen egy webböngészőn vagy az okostelefonokra és táblagépekre tervezett alkalmazásunkon keresztül.

Az új hozzáférési pontok hálózathoz való hozzáadásának folyamata is a lehető legnagyobb mértékben leegyszerűsödött. Nem kell mást tenni, mint okostelefonnal beolvasni a készüléken található QR-kódot, hogy a készülék automatikusan és azonnal átvegye a vezeték nélküli hálózati beállításokat a korábban telepített hozzáférési pontok alapján. A hozzáférési pontok és vezeték nélküli hálózatok mindennapos kezeléséhez teljesen elegendő a Nebula felhőszolgáltatás alapverziója, amely az új Zyxel hozzáférési pontok felhőben történő kezelésének előnyeit kínálja további licencdíjak nélkül.

Könnyű üzembe helyezés a Zyxel Smart Mesh segítségével

A Zyxel Smart Mesh technológiája automatikusan dinamikus vezeték nélküli kapcsolatokat hoz létre a hozzáférési pontok között, így elkerülhető a Wi-Fi telepítéséhez általában szükséges bonyolult, kényelmetlen kábelezés.

A Smart Mesh technológia megkímélheti Önt az extra vezetékek kiépítéséstől, mivel lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot az AP-k között a kiterjesztett hatótávolság és a rugalmas telepítés érdekében.

Vissza