Szűrés

A(z) internet kulcsszót tartalmazó cikkek

Miért fontos az egyedi, minőségi weboldal a vállalkozások számára?

2022. szeptember 26. -

Az első benyomás nemcsak az emberi, hanem bizony az üzleti kapcsolatainkat is meghatározhatja, online jelenlét esetén ez a weboldalt jelenti. Napjainkban az online tér jelentősége egyre nő, szeretjük vásárlásainkat, intéznivalóinkat is az otthonunk kényelméből vagy akár útközben bonyolítani, és persze a legjobb ajánlatokat megkapni. 

Tovább

Szülőknek ad tanácsot az NMHH

2022. augusztus 31. -

Szeptemberben az iskolába való visszatérés egyszerre izgalmas és nyugtalanító érzés, de nemcsak a gyermekek számára, hanem a szülőknek is. Az elsősöknek a szülők még megfogják a kezüket, gondosan elmagyarázzák, hogyan működnek a dolgok a világban. Legalább ennyire fontos, hogy a gyermekek az online térben is biztonságosan, tudatosan mozogjanak. Ehhez szedett össze hasznos tanácsokat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).  

Tovább

Modernizálni kell a vállalati Wi-Fi hálózatokat

2022. augusztus 17. -

Átalakította az életünket a világjárvány alatt elterjedt távmunka, amelyet jó néhány munkáltatónál részben vagy teljesen megtartottak. Megtapasztaltuk, hogy a „szakadozó internet” (valójában a hálózat túlterhelt, nem jól tervezett) mennyire ellehetetleníti a hatékony munkavégzést, megnehezíti a gördülékeny meetingelést. 

Tovább

A Zyxel kampányt indít a hozzáférési pontok új sorozatának népszerűsítésére

2022. március 31. -

A Zyxel a közelmúltban új hozzáférési pont családot mutatott be a piacon, azzal a nem titkolt céllal, hogy felkavarja az állóvizet az IT-piacon. A termékek rövid időn belül bestsellerré váltak.

Tovább