Szűrés

A(z) internet kulcsszót tartalmazó cikkek

A Zyxel kampányt indít a hozzáférési pontok új sorozatának népszerűsítésére

2022. március 31. -

A Zyxel a közelmúltban új hozzáférési pont családot mutatott be a piacon, azzal a nem titkolt céllal, hogy felkavarja az állóvizet az IT-piacon. A termékek rövid időn belül bestsellerré váltak.

Tovább

Digitális kelléktár kisvállalkozásoknak a Telekomtól

2022. március 21. -

A kisvállalkozók többsége ritkán szakít időt a munkán kívül másra, mert úgy vélekedik, hogy személyes jelenléte nélkül megáll az üzlet – derül ki a Telekom kutatásából. A vállalat digitális megoldásokkal kívánja csökkenteni a vállalkozókra nehezedő terhelést, hogy jusson idejük más fontos dolgokra is, így például feltöltődésre, miközben az üzlet zavartalanul és hatékonyan megy tovább. 

Tovább

25-ször gyorsabb internet jöhet!

2022. március 10. -

Bemutatták a hazai háztartások és felhasználók számára a jelenleg elérhetőhöz képest huszonötszörös (!) interenetes használati sebességnövekedést elérését biztosító technológiát a világ legnagyobb távközlési kiállításán. A kínai ZTE által jegyzett fejlesztés mostantól minden hazai szolgáltató rendelkezésére áll – az egyetlen kérdés csak az, hogy mikor élnek majd a bevezetés lehetőségével.

Tovább

Rekordmértékű gigabites hálózatfejlesztés a Telekomnál 2021-ben

2022. február 16. -

Az elhúzódó pandémia ellenére az eredetileg tervezett intenzitással folytatódott tavaly a Magyar Telekom vezetékes hálózatfejlesztése, egy év alatt 401 ezer új elérési pontot fedett le gigabit-képes optikával a szolgáltató. Ez az éves fejlesztési volumen a Magyar Telekom számára is rekord, emellett nemcsak hazánkban egyedülálló, de a Deutsche Telekom Csoporton belül is kiemelkedő teljesítményt képvisel. 

Tovább