Új kompakt vezeték nélküli hangsugárzó

Kütyü Magazin - 2023. augusztus 24.

A Sony Europe ma bejelentette, hogy új kompakt vezeték nélküli hangsugárzója – az SRS-XB100 – már egész Európában kapható. Az SRS-XB100 erőteljes, tiszta hangzást kínál egy hordozható testben. Az SRS-XB100 a tökéletes partner azok számára, akik baráti társaságban szeretik hallgatni a zenét.

Erőteljes hangzás bárhol

Az XB100 hangsugárzó minden, amire szükség lehet a mozgásban lévő élethez. Passzív sugárzót tartalmaz az erőteljes hangzás érdekében, és az úgynevezett off-center membránnak köszönhetően nagy hangerőn is tiszta hangzást biztosít. Ne legyen megtévesztő a kompakt forma, ez a kis hangsugárzó lenyűgözően széles hangterjedelmet biztosít. A Sound Diffusion Processor DSP technológiájának köszönhetően bármilyen térben kiterjeszthető a hangzás.

 

 

Semmi sem tarthat vissza

Hosszabb ideig élvezhető a zene, mivel az XB100 akár 16 órás akkumulátor-üzemidővel bír. IP67-es besorolással*  víz- és porálló, valamint tartós külsővel és többirányú pánttal rendelkezik, így tökéletes az útközbeni használathoz. Akár otthon, akár utazás során, a beépített mikrofonnak köszönhetően a hangszórón keresztül egyenesen a kihangosítón át élvezhetők a hívások. Jobb, tisztább hívásokat biztosít az Echo Cancelling funkció, amely lehetővé teszi, hogy két ember egyszerre beszéljen megszakítás nélkül.

 

A környezetet szem előtt tartva

A Sony termékei nemcsak a hangminőséget helyezik előtérbe, hanem a környezetet is figyelembe veszik. Az SRS-XB100 teste és pántja részben újrahasznosított műanyagból**  készült. Az SRS-XB100 csomagolóanyagában nem használnak műanyagot. Ez tükrözi, hogy a Sony hogyan törekszik termékei környezeti hatásának csökkentésére. 

 

 

Árazás és elérhetőség

Az SRS-XB100 augusztustól lesz elérhető nagyjából 65 eurós áron.

 

____________________

*A készülék a kupak biztonságos rögzítése mellett az IEC60529 "Ingress Protection Rating (IP-kód)" "Vízbe merülés elleni védelmi fokozat" című fejezetében meghatározott IPX7*1 vízálló specifikációval, valamint a "Szilárd idegen tárgyak elleni védelmi fokozatok" című fejezetben meghatározott IP6X*2 porálló specifikációval rendelkezik. *1 IPX7 egyenértékű: A hangszórót tesztelték, és a hangszóró továbbra is működőképes marad, ha óvatosan 1 m mélységig vízbe merítik, és 30 percig vízben hagyják. *2 IP6X egyenértékűség: A hangszóró 8 órán át tartó tesztelése után egy olyan tesztberendezésben, amely legfeljebb 75 μm átmérőjű porszemcséket tartalmaz, és továbbra is blokkolja a port.

**Az újrahasznosított műanyagokat a gyártás időpontjától függően nem feltétlenül használják fel alkatrészként.

Vissza