Közepes toronyház és valódi bőr gamer szék

Kütyü Magazin - 2023. december 2.

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a Ceres 300 TG ARGB Matcha Green közepes toronyházat és az ARGENT E700 Matcha Green valódi bőr gamer széket. 

A The Tower 200 Matcha Green Mini toronyház első kiadását követő pozitív vélemények után a Thermaltake további Matcha Green termékek bejelentését tervezi, így a felhasználók egy teljes termékcsaládon keresztül élvezhetik ezt az élénk és elegáns színt. Mostantól világszerte elérhető a Ceres 300 Matcha Green és az ARGENT E700 Matcha Green. További jó hír, hogy hamarosan érkezik a TH280 V2 ARGB Sync All-In-One folyadékhűtés Matcha Green kiadása. Dobjuk fel a szórakozásra és munkára használt helyeket ezekkel a stílusos Matcha Green kollekciókkal!

 

 

Ceres 300 TG ARGB Matcha Green közepes toronyház

A Ceres 300 egy ATX-toronyház, amely masszív légáramláshoz készült több mint 55%-ban perforált panelekkel. Most már három színben érhető el: Fekete, Snow és Matcha Green. A Matcha Green megnyugtató érzést kelt, tükrözve a Ceres sorozat kiemelkedő hűtési teljesítményét. A Ceres 300 Matcha Green akár egy 360 mm-es AIO-radiátor, öt 140 mm-es vagy összesen hét 120 mm-es ventilátor befogadására is alkalmas, optimális hűtési megoldást biztosítva. Ezenkívül két előtelepített CT140 ARGB Sync PC-ventilátorral érkezik elöl és egy CT140 PC-ventilátorral hátul, lehetővé téve a levegő további áramlását. A vizuálisan tetszetős elrendezés érdekében a Ceres 300 Matcha Green nemcsak új színű megjelenést kapott, hanem a bal oldalon egy edzett üveglapot is, amely lehetővé teszi, hogy megmutasd a pompás belső alkatrészeket. Ezenkívül a külön megvásárolható 3,9 hüvelykes TFT LCD-panelkészlet valós idejű komponensinformációkat, idő- és időjárásmódot képes megjeleníteni, valamint a TT RGB Plus 2.0 szoftver segítségével bármilyen kép vagy GIF is feltölthető. Ez egy ideális toronyház, amely egyensúlyt teremt a hűtési teljesítmény és az esztétika között.

 

 

ARGENT E700 Matcha Green valódi bőr gamer szék

Az ARGENT E700 sorozat egy együttműködés eredménye a Studio F.A. Porschéval, ami egyedi mélyített racing üléskialakítással rendelkezik, és első osztályú ülésélményre törekszik kiváló esztétikával és kényelemmel. A különféle stílusok iránti igények kielégítésére az ARGENT E700 sorozat 10 színt tartalmaz: Glacier White, Space Gray, Storm Black, Ocean Blue, Flaming Orange, Racing Green, Turquoise, Sanga Yellow, Saddle Brown és a legújabb Matcha Green. A Matcha Green a frissesség és a nyugalom érzetét fejezi ki. A kecses megjelenésű szín matt felülettel érkezik, amely teljes mértékben megmutatja az ARGENT E700 Matcha Green visszafogott luxusát. A Matcha Green azt is jelképezi, hogy ezen a prémium minőségű valódi bőr gamer széken ülve a felhasználók nyugodtan leküzdhetnek bármilyen kihívást játék és munka közben.  

 

 

A Ceres 300 TG ARGB Matcha Green közepes toronyház jellemzői:

 

Nagy légáramláshoz készült 

A panelek felületének több mint 55%-a perforált. A sok perforált kivágás révén a Ceres 300 TG ARGB Matcha Green kiváló hűtési teljesítményt nyújt.

Elöl akár egy 360 mm-es, felül pedig egy 280 mm-es radiátort támogat

A Ceres 300 Matcha Green számos lehetőséget kínál a komponensek hűtésére. A felhasználók választhatnak, hogy egy 360 mm-es radiátort helyeznek el elöl, és egy 280 mm-es radiátort a tetejére.

Két CT140 ARGB Sync és egy CT140 PC-ventilátor előtelepítve

A Ceres 300 TG ARGB Matcha Green elöl két 140 mm-es ARGB PWM-ventilátort, hátul pedig egy 140 mm-es PWM-ventilátort használ. A LED-es fényhatások szabályozhatók az alaplap által támogatott szoftverrel is. A felhasználók elképesztő RGB-fényshow-t hozhatnak létre, miközben élvezhetik az extrém hűtési teljesítményt.

Egységesítsd ventilátoraidat a számítógépeddel!

A Thermaltake bevezette a legújabb CT sorozatú ventilátorokat, így a felhasználók választhatnak a fekete vagy fehér, RGB-s vagy RGB nélküli megoldások közül, hogy bármilyen színsémához passzoljanak.

Kellemes látvány, teljesen interaktív

Hozd ki a legtöbbet a Ceres 300 vizuális effektjeiből az optimális LCD-panelkészletünkkel történő frissítéssel! A 3,9 hüvelykes LCD kijelző lehetővé teszi a valós idejű információk felügyeletét, valamint bármilyen kép vagy GIF feltöltését a TT RGB Plus 2.0 szoftverrel az extra hangulatért. Azt is lehetővé teszi, hogy interakcióba lépjen azokkal a hűtőkomponensekkel, amelyek ugyanazokat az LCD kijelzőket használják. A legújabb verzió idő- és időjárásmódot is tartalmaz, hogy a felhasználók tovább bővíthessék LCD kijelzőink használatát.

 

 

Edzett oldalsó üvegpanel

A bal oldalsó 4 mm-es edzett üvegpanel lenyűgöző látványt nyújt, és lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy teljes RGB-pompájukban jelenítsék és csodálják meg az összes alkatrészt.

Mutasd meg a magad módján!

Az elforgatható PCI-E rögzítőkeretek lehetőséget adnak a grafikus kártyák vízszintes vagy függőleges elhelyezésére, bőséges flexibilis teret biztosítva a rendszerednek. Ha úgy döntesz, hogy függőlegesen telepíted a grafikus kártyát, akkor egy külön hely is rendelkezésedre áll a riser kábelek tartóihoz, lehetővé téve egy 90 fokos riser kábel telepítését.

Be- és kimeneti légáramlás

A Ceres 300 TG ARGB Matcha Green hűtési teljesítménye figyelemre méltó az előre előtelepített két CT140 ARGB Sync és a hátulra előtelepített CT140 PC-ventilátornak köszönhetően. Emellett paneljeinek felülete több mint 55%-ban perforált, így nagy légáramlást biztosít a réseken keresztül. 

Tökéletes porvédelem

A toronyház tetején, elején, alján, bal és jobb oldalán finom, eltávolítható szűrők találhatók, amelyek kiváló védelmet nyújtanak a por ellen, valamint könnyen kivehetők a tisztításhoz.

Lehetőségek a csúcskategóriás bővítésre

A Ceres 300 TG ARGB Matcha Green közepes toronyház jó bővíthetőséggel rendelkezik. Egy maximum 185 mm magas CPU-hűtőt, egy maximum 370 mm hosszú GPU elhelyezését (radiátor nélkül), valamint egy maximum 220 mm hosszú tápegységet támogat.

Praktikus I/O-portok

Az előlepi panelen két USB 3.0, egy USB 3.2 Gen 2 Type-C, valamint HD Audio port is található, hogy szükség esetén közvetlen hozzáférést biztosítsanak.

Szinkronizáld az alaplapi RGB-szoftverrel!

Arra tervezték, hogy szinkronizálni lehessen az ASUS Aura Sync, a GIGABYTE RGB Fusion, az MSI Mystic Light Sync és az ASRock Polychrome szoftverekkel. Támogatja az 5 V-os ARGB-csatlakozóval rendelkező alaplapokat, így a fények közvetlenül a fent említett szoftverből vezérelhetők, anélkül, hogy extra fénykezelő szoftvert vagy vezérlőket kellene telepíteni. További részletekért, kérjük, látogass el az ASUS, GIGABYTE, MSI és ASRock hivatalos weboldalaira.

Vissza